Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Tempeh w zalewie BIO - Smaakt 400 g Zobacz większe

Tempeh w zalewie BIO - Smaakt 400 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 21 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 21 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,05 zł.


21,20 zł

5,30 zł za 100 g

Ekologiczny Tempeh - tradycyjny składnik kuchni indonezyjskiej wytwarzany z ziaren soi poddawanych procesowi fermentacji.

Więcej szczegółów

Uwaga: Ostatnie sztuki

SKŁADNIKI
ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17%)
dzienna referencyjna wartość spożycia

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.

Masa netto (g) 400
Objętość brutto (ml) 954
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): SMAAKT 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: De Smaakspecialist B.V.,Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ, Ulvenhout AC, Nederland
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: