Brak produktów
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 21 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 21 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,05 zł.
21,20 zł
5,30 zł za 100 g
Ekologiczny Tempeh - tradycyjny składnik kuchni indonezyjskiej wytwarzany z ziaren soi poddawanych procesowi fermentacji.
Uwaga: Ostatnie sztuki
SKŁADNIKI
ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17%)
dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.