Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Substytut JAJ w proszku wegański bezglutenowy BIO - BIOVEGAN 20g Zobacz większe

Substytut JAJ w proszku wegański bezglutenowy BIO - BIOVEGAN 20g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,35 zł.


7,35 zł

36,75 zł za 100 g

Opakowanie odpowiada 4 jajom.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g

SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.
Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

Masa netto (g) 20
Masa brutto (kg) 0,022
Objętość brutto (ml) 74
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
PRODUCENT (marka): BIOVEGAN 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: