Brak produktów
Jest podstawą zimnych dań. Jego delikatny aromat stanowi idealną bazę do...
Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie...
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Indonezyjski sos ketjap manis - słodki sos SOJOWY, powstały z połączenia cukru kokosowego, sosu sojowego oraz przypraw.Sos ketjap manis ma gęstszą konsystencję niż tradycyjne sosy sojowe i spływa powoli, niczym syrop.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Idealny jako środek słodzący do ciast, deserów, napojów gorących, owsianki.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron bezglutenowy RAMEN z ryżu brązowego w stylu JAPOŃSKIM. Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Odpowiedni do dań z warzywami, zup, sałatek i dressingów.
Migdały w czekoladzie mlecznej i cynamonie.
Furikake to pyszna, chrupiąca mieszanka SEZAMu i japońskich alg morskich. W Japonii jest często używane do ryżu, sałatek, ryby lub do domowego sushi.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego białego SEZAMU.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Idealny jako środek słodzący do ciast, deserów, napojów gorących, owsianki.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.
Ekologiczne kiszone śliwki japońskie ume.
W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian. Typ A – delikatny klonowy smak (złoto bursztynowy kolor) Typ B – wyraźny klonowy smak (bursztynowy kolor) Typ C – intensywny klonowy smak (ciemno bursztynowy kolor)
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Ekologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu.
Ekologiczny chleb esseński, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanej PSZENICY.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.