Brak produktów
Suplement diety. Produkt pasteryzowany. Ilość maceratu z ziela tymianku...
Suplement diety. Produkt pasteryzowany.Ilość maceratu z korzenia...
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa.
Jest podstawą zimnych dań. Jego delikatny aromat stanowi idealną bazę do dressingów i dipów.Dobrze komponuje się z tuńczykiem, jajkiem, sałatkami, burakami i kukurydzą.
Ekologiczną mąkę z konopi uzyskuje się poprzez zmielenie i odtłuszczenie nasion konopi. Charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem i aromatem. Polecamy jako dodatek do wypieków, placków, naleśników, deserów, jogurtów, a także do doprawiania zup i sosów.
Promocja. Najniższa cena z ostatnich 30 dni sprzed zastosowania pierwszej obniżki: 16,50 zł Jest podstawą zimnych dań. Jego delikatny aromat stanowi idealną bazę do dressingów i dipów.Dobrze komponuje się z tuńczykiem, jajkiem, sałatkami, burakami i kukurydzą.
Ekologiczne jagody goji są jednym z najbardziej odżywczych produktów na świecie.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie odpowiada 1/2 kostce świeżych drożdży.
Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczne ORZECHY LASKOWE to bardzo pożywny owoc leszczyny.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.
Ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu.
Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i różnych sosów. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
Suplement diety. Ekologiczne sproszkowane owoce camu camu, charakteryzują się przyjemnym, lekko cierpkim smakiem. Mogą stanowić cenny dodatek do diety. Doskonale komponują się z innymi smakami, nadając im egzotycznego charakteru. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia znużenia i...
Ekologiczne sproszkowane jagody acai to bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety. Dzięki zastosowanej metodzie liofilizacji, gotowy produkt zachowuje pełnię składników odżywczych.
Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa.
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Ekologiczne otręby OWSIANE, to produkt powstający przy przemiale owsa na mąkę owsianą.
Ekologiczną mąkę lnianą uzyskuje się przez zmielenie i odtłuszczenie nasion lnu. Mąka może być stosowana samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk.
Ekologiczne suszone krążki ananasa to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do słodkich sałatek, sosów bakaliowych, deserów i koktajli.
Ekologiczny burak w proszku charakteryzuje się ciekawym smakiem z nutą słodyczy.
Ekologiczna kasza ORKISZOWA otrzymana z obłuszczonego ziarna ORKISZU.
Ekologiczna kawa zielona mielona otrzymana z ziaren kawowca niepoddanych procesowi palenia.
Ekologiczny agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.
Sok uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.
Sok pomidorowy jest ceniony za swój słodko-kwaśny smak oraz ze względu na zawartość wielu składników mineralnych – na przykład likopenu, czyli naturalnego przeciwutleniacza.Produkt bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna sproszkowana guarana zawiera naturalną kofeinę, w związku z czym doskonale zastąpi tradycyjną kawę.
Ekologiczne ORZECHY PEKAN zaliczane są do jednych z najszlachetniejszych gatunków orzechów.
Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1
Ekologiczne śliwki kalifornijskie bez pestek suszone 100%.
Syrop żurawinowy jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ekologiczna acerola dostępna w formie sproszkowanej stanowi cenne uzupełnienie diety. Poddana procesowi liofilizacji zachowuje pełnię składników odżywczych.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.Idealna do sałatek, surowych warzyw i zapiekanek. Nadaje się do pieczenia.
Ekologiczna kaszka kukurydziana otrzymywana z ziaren kukurydzy. Przygotowuje się z niej słynną włoską polentę lub rumuńską mamałygę, która smakuje zarówno na słodko, np. na śniadanie z suszonymi owocami, jak i na słono do dań głównych. Kaszka służy również jako zagęszczacz do zup i sosów, a po zmieleniu na mąkę przygotowuje się z niej również placki,...
Ten delikatny olej uwydatnia naturalny smak sałatek i surowych warzyw.
Smaczne SEZAMki, wyłącznie z ekologicznych składników. Wspaniała przekąska w czasie podróży lub podczas intensywnego wysiłku, kiedy potrzebujesz zastrzyku energii.
Kompostowalne torebki BioBag Food & Freezer są idealne do przechowywania żywności, w tym do mrożenia. Umożliwiają łatwe zawiązywanie.
Tłoczony na zimno jest jednocześnie delikatnym olejem Gourmet o wysokiej zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Dodatkowo jest on bogaty w witaminę E, dzięki czemu chroni komórki przed stresem oksydacyjnym. Już 3 łyżki (30 ml) oleju z MIGDAŁÓW pokrywają dzienne zapotrzebowanie. Dzięki delikatnemu migdałowemu smakowi jest on idealny do...
Kompostowalne torebki BioBag Food & Freezer są idealne do przechowywania żywności, w tym do mrożenia. Umożliwiają łatwe zawiązywanie.
Olej z orzechów włoskich jest źródłem kwasów tłuszczowych Omega-3. Kwas alfa-linolenowy (ALA) pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g ALA dziennie (4 ml/ 1 łyżeczka).
Polecamy do koktajli, musli, deserów lub jako dodatek do soku i innych napojów. Wysoka zawartość witaminy C
Bezglutenowe chrupki jaglane, lekko solone. Idealna zdrowa przekąska. Może być stosowana jako dodatek do zup.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczne śliwki węgierki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.
Ekologiczne ORZECHY LASKOWE to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem mieszanki studenckiej. Zmielone grubo lub na mąkę wchodzą w skład ciast, past i innych deserów. Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.
Idealne jako dodatek do dań z makaronem, sałatek, pizzy lub bruschetty.
Pesto z bazylii, aromatyzowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i orzechami nerkowca. Idealne jako przyprawa do dań makaronowych.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Złota, lekko błyszczą przekąska o chrupiącej teksturze.
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych.
Chrupki zbożowe z miodem. Ekologiczne kulki miodowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Marzysz o zawsze delikatnych i miękkich w dotyku dłoniach? Sięgnij po intensywnie regenerujący krem do rąk, który poprawi kondycję skóry i oszołomi Cię pięknym cynamonowo - pomarańczowym zapachem. Odkryj niezrównane właściwości wyjątkowych składników. Naturalnie z Make Me Bio.
Złote, udekorowane solą przekąski o chrupiącej teksturze.
Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.
Sok z granatu zachwyca swoim smakiem, aromatem i głęboką, czerwoną barwą. Szczególnie polecany jest dla osób poszukujących niskokalorycznych soków (ok. 60 kcal w 100 g).