Brak produktów
Odprężający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Orzeźwiający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Papier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy sajgonki.W opakowaniu jest 10 sztuk.
Ekologiczne paluszki chlebowe razowe GRISSINI z siemieniem lnianym.
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Nasze ekologiczne włoskie paluszki chlebowe to prawdziwa uczta dla podniebienia. Wykonane z najwyższej jakości mąki pszennej i obficie skropione oliwą z oliwek extra virgin, te chrupiące paluszki łączą w sobie tradycję włoskiego pieczywa z ekologiczną jakością.
4 placki w opakowaniu. Przedstawiamy nasze Flatbreads – lżejszą, pozbawioną poczucia winy rozkosz, która zaspokoi Twoją ochotę na bezglutenowe kanapki. Te podpłomyki o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych i łatwe w składaniu stanowią wszechstronne podłoże dla Twoich ulubionych składników.
Paluszki grissini z olejem słonecznikowym. Źródło błonnika pokarmowego.
4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.
Paluszki chlebowe GRISSINI z rozmarynem.
Paluszki chlebowe GRISSINI z sezamem.
Opakowanie wystarcza na uzyskanie 2 chlebów.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Sucharki bezglutenowe. Świetne jako przekąska. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Paluszki grissini z pomidorami i bazylią. Źródło błonnika pokarmowego.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Chleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Paluszki grissini z rozmarynem. Źródło błonnika pokarmowego.
Bezglutenowy spód do pizzy wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Bezglutenowa ciabatta idealna do Twoich ulubionych włoskich składników lub ulubionych składników w ogóle.
Kiedy masz ochotę na hamburgera, kultowa amerykańska klasyczna bułka nigdy nie zawodzi.
Chleb z mąki pszennej typ 0 z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Mieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej bezglutenowa.
Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.
Bezglutenowy chleb wieloziarnisty.
Bezglutenowe Croissants. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Opakowanie zawiera 4 sztuki.
Bezglutenowy chleb opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowe gofry. Receptura stworzona specjalnie dla osób z nietolerancją glutenu. Świetne na słodko i na wytrawnie.
Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne pieczywo chrupkie kasztanowe ekstrudowane. Produkt bezGLUTENowy. PROSTY SKŁAD- BEZ DODATKU CUKRÓW!
Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch...Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Bezglutenowa wersja mini bagietki.
Bezglutenowy chleb wieloziarnisty.
Bezglutenowy chleb biały. Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.