Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Papier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy sajgonki.W opakowaniu jest 10 sztuk.
Ekologiczne pieczywo chrupkie kasztanowe ekstrudowane. Produkt bezGLUTENowy. PROSTY SKŁAD- BEZ DODATKU CUKRÓW!
Paluszki grissini z pomidorami i bazylią. Źródło błonnika pokarmowego.
Paluszki grissini z rozmarynem. Źródło błonnika pokarmowego.
Pieczywo chrupkie żytnie razowe z sezamem.
Chleb z mąki pszennej typ 0 z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Chleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Nasze ekologiczne włoskie paluszki chlebowe to prawdziwa uczta dla podniebienia. Wykonane z najwyższej jakości mąki pszennej i obficie skropione oliwą z oliwek extra virgin, te chrupiące paluszki łączą w sobie tradycję włoskiego pieczywa z ekologiczną jakością.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.
Paluszki chlebowe GRISSINI z sezamem.
Opakowanie wystarcza na uzyskanie 2 chlebów.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch...Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.
Bezglutenowy chleb biały. Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Sucharki bezglutenowe. Świetne jako przekąska. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Paluszki grissini z olejem słonecznikowym. Źródło błonnika pokarmowego.
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Źródło błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.
Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło Magnezu.Pieczywo chrupkie bezglutenowe to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Najwyższej jakości OWIES, którego pochodzenie można prześledzić na każdym etapie produkcji, co zapewnia brak zanieczyszczeń glutenem z innych zbóż.
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.
Włoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy i focacci.
Jeśli jesteś miłośnikiem chleba i unikasz PSZENICY, wybierz tę doskonałą alternatywę. Ten specjalny chleb omega-3 zawiera więcej składników odżywczych niż chleb PSZENNY lub orkiszowy.
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Ekologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Bezglutenowa ciabatta idealna do Twoich ulubionych włoskich składników lub ulubionych składników w ogóle.
Kiedy masz ochotę na hamburgera, kultowa amerykańska klasyczna bułka nigdy nie zawodzi.
Mieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej bezglutenowa.
Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Bezglutenowa wersja mini bagietki.
Bezglutenowe Croissants. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Opakowanie zawiera 4 sztuki.
Bezglutenowy chleb opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowe gofry. Receptura stworzona specjalnie dla osób z nietolerancją glutenu. Świetne na słodko i na wytrawnie.
4 placki w opakowaniu. Przedstawiamy nasze Flatbreads – lżejszą, pozbawioną poczucia winy rozkosz, która zaspokoi Twoją ochotę na bezglutenowe kanapki. Te podpłomyki o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych i łatwe w składaniu stanowią wszechstronne podłoże dla Twoich ulubionych składników.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Bezglutenowy chleb wieloziarnisty.
Bezglutenowy chleb wieloziarnisty.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku.