Brak produktów
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać...
PROMOCJA CZASOWA. Najniższa cena sprzed pierwszego zastosowania obniżki: 10,90 zł Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.
Paluszki chlebowe GRISSINI z rozmarynem.
Paluszki chlebowe GRISSINI z sezamem.
Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania.
Opakowanie wystarcza na uzyskanie 2 chlebów.
Maca to tradycyjne pieczywo chrupkie o niskiej zawartości tłuszczu.To smaczna przekąska i alternatywa dla zwykłego pieczywa.
Maca to tradycyjne pieczywo chrupkie o niskiej zawartości tłuszczu.To smaczna przekąska i alternatywa dla zwykłego pieczywa.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Bezglutenowa ciabatta idealna do Twoich ulubionych włoskich składników lub ulubionych składników w ogóle.
Chleb z mąki pszennej typ 0 z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Chleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Bezglutenowy chleb Maestro Classic firmy Schär powstaje na bazie zakwasu i starożytnych ziaren (proso i quinoa), dzięki czemu jest bardziej miękki i soczysty niż kiedykolwiek wcześniej.Pakowany w atmosferze ochronnej.
Schär bezglutenowy Maestro Cereale powstaje na bazie zakwasu oraz 7 nasion i ziaren, co sprawia, że ten wieloziarnisty chleb krojony ma wysoką zawartość błonnika oraz jest bardziej miękki i soczysty niż kiedykolwiek wcześniej.Pakowany w ochronnej atmosferze.
Pieczywo chrupkie żytnie razowe z sezamem.
Bezglutenowy spód do pizzy wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.
Ekologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
4 sztuki w opakowaniu. Można podgrzewać.
4 sztuki w opakowaniu. Można podgrzewać.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.
Kiedy masz ochotę na hamburgera, kultowa amerykańska klasyczna bułka nigdy nie zawodzi.
Ekologiczne paluszki chlebowe razowe GRISSINI z siemieniem lnianym.
Ekologiczny chleb esseński, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanej PSZENICY.