Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Fregola to makaron typowy dla tradycji kulinarnej Sardynii, występuje w charakterystycznej formie nieregularnych kuleczek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron w kształcie muszli. Idealny do nadziewania, lekkich sosów i sałatek.
Ekologiczny makaron ryżowy FUSILLI.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Ekologiczny makaron orkiszowy kolorowy - JEŻYKI.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Ekologiczny makaron gryczany PENNE.
Ekologiczny makaron bezglutenowy.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci DINOZAURY.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Muszelki to polska nazwa makaronu conchiglie.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.