Brak produktów
Suplement diety.
Sok z wiśni wytworzony z najwyższej jakości koncentratu. Do...
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.
Makaron ryżowy razowy Świderki bezglutenowy.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Ekologiczny makaron kukurydziany.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty penne rigate wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Źródło kwasu foliowego i białka.
Fregola to makaron typowy dla tradycji kulinarnej Sardynii, występuje w charakterystycznej formie nieregularnych kuleczek.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Ekologiczny makaron gryczany PENNE.
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami Alce Nero.
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...