Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od kurek zielononóżek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych polskich gospodarstw.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Ekologiczny makaron gryczany PENNE.
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Ekologiczny makaron ryżowy FUSILLI.
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron orkiszowy kolorowy - JEŻYKI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny makaron z groszku zielonego.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty penne rigate wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum.
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj.
Ekologiczny makaron semolinowy.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Muszelki to polska nazwa makaronu conchiglie.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Ekologiczny makaron bezglutenowy.