Brak produktów
Odprężający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Orzeźwiający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Makaron ryżowy razowy Świderki bezglutenowy.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Ekologiczny makaron NOODLE. Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Ekologiczny makaron orkiszowy kolorowy - JEŻYKI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Makaron w kształcie muszli. Idealny do nadziewania, lekkich sosów i sałatek.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami Alce Nero.
Ekologiczny makaron z groszku zielonego.
Makaron Strozzapreti posiada specyficzny kształt i może być wykorzystywany do sałatek, zup czy zapiekanek.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Ekologiczny makaron bezglutenowy.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Ekologiczny makaron gryczany SPAGETTI.
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.
Makaron dla dzieci w kształcie dinozaurów. BezGLUTENowy, bez JAJek, wegański. Czas gotowania 11-13 min.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.