Brak produktów
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Makaron w kształcie muszli. Idealny do nadziewania, lekkich sosów i sałatek.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.
Makaron ryżowy razowy Świderki bezglutenowy.
Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.
Ekologiczny makaron orkiszowy kolorowy - JEŻYKI.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Muszelki to polska nazwa makaronu conchiglie.
Makaron żytni produkowany z niskoprzetworzonej mąki żytniej mielonej na kamiennych żarnach.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Ekologiczny makaron bezglutenowy RAMEN z ryżu brązowego w stylu JAPOŃSKIM. Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron Maccheroni z czerwonej soczewicy w tym kształcie jest symbolem kuchni sycylijskiej.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci DINOZAURY.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku MUSZLA GNOCCHI SARDI.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla...
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron gryczany PENNE.
Ekologiczny makaron bezglutenowy.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron bezglutenowy RAMEN z ryżu czarnego w stylu JAPOŃSKIM - gniazda.