Brak produktów
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku - chętnie wybierany przez dzieci.
Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno. Produkt nie jest pasteryzowany termicznie oraz stabilizowany chemicznie.
Oczarowuje żywicznym aromatem i łagodnym, niezbyt słodkim smakiem. Kolor ma ciemny, często z odcieniem zielonkawym. Powstaje na igłach świerków, sosen czy modrzewi, jest niezwykle cenny i często nazywany królem miodów.
Ekologiczny miód kwiatowy z koncentratem mleczka pszczelego. Mleczko pszczele polecane jest w stanach wyczerpania fizycznego i nerwowego, w obniżeniu sprawności intelektualnej.
Ekologiczny miód kasztanowy charakteryzuje się bardzo intensywną ciemno-bursztynową barwą i lekko gorzkawym smakiem.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku - chętnie wybierany przez dzieci.
Pierzga pszczela to jeden z najcenniejszych produktów pszczelich.
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
Ekologiczny miód Manuka MG250. Miód ten posiada powyżej 250 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.
Pyłek kwiatowy z ogrodu botanicznego jest niezwykle cennym produktem pozyskiwanym przez pszczoły.