Brak produktów
Góralska Antygrypina – Naturalna Moc Odporności z Sercem Gór!Chroń się...
Bezglutenowe ciastka maślane. Dzięki swojemu domowemu wyglądowi i...
Ocet jabłkowy to produkt w 100 % naturalny. Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową.
Koncentrat składa się wyłącznie z bezglutenowej mąki gryczanej, wody i soli - składniki te poddawane są naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat żurku dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Żurek żytni BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan.
Ekologiczny ocet jabłkowy o kwasowości 5 %.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Ocet JABŁKOWY niefiltrowany.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Buraki użyte do produkcji naszego barszczu pochodzą z upraw gospodarstw ekologicznych, w których nie stosuje się środków chemicznych. Są więc w 100% naturalne i zdrowe. Również pozostałe składniki naszego barszczu zebrane zostały z upraw ekologicznych lub z certyfikowanych ekologicznie obszarów naturalnych.
Barszcz biały jaglany bezglutenowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Organiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach.
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Produkt otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki jaglanej. Produkt pasteryzowany.
Ocet produkowany tradycyjną metodą z jabłek z upraw biodynamicznych Demeter. Niefiltrowany i niepasteryzowany.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Zagęszczony moszcz winogronowy używa się głównie do marynat, szczególnie z octem w sosach słodko-kwaśnych i z octem balsamicznym w sałatkach, w cukiernictwie jako słodzik do napojów, jogurtów, ciasteczek i jako syrop do domowych naleśników.