Brak produktów
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać...
Odpowiedni do stosowania do żywności oraz w gospodarstwie domowym. Opakowanie odpowiada ok. 160 ml (ok. 14 łyżek stołowych) świeżego soku z cytryny.
Ocet JABŁKOWY niefiltrowany.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Koncentrat składa się wyłącznie z bezglutenowej mąki gryczanej, wody i soli - składniki te poddawane są naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat żurku dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Produkt otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki jaglanej. Produkt pasteryzowany.
Żurek żytni BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan.
Ekologiczny ocet jabłkowy o kwasowości 5 %.
Buraki użyte do produkcji naszego barszczu pochodzą z upraw gospodarstw ekologicznych, w których nie stosuje się środków chemicznych. Są więc w 100% naturalne i zdrowe. Również pozostałe składniki naszego barszczu zebrane zostały z upraw ekologicznych lub z certyfikowanych ekologicznie obszarów naturalnych.
Barszcz biały jaglany bezglutenowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach.
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet cydrowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Lekko pikantny. Kwasowość: 4 %.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany.
Ocet jabłkowy to produkt w 100 % naturalny. Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową.