Brak produktów
Suplement diety.
Sok z wiśni wytworzony z najwyższej jakości koncentratu. Do...
Odpowiedni do stosowania do żywności oraz w gospodarstwie domowym. Opakowanie odpowiada ok. 160 ml (ok. 14 łyżek stołowych) świeżego soku z cytryny.
Koncentrat składa się wyłącznie z bezglutenowej mąki gryczanej, wody i soli - składniki te poddawane są naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat żurku dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Żurek żytni BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan.
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany.
Produkt otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki jaglanej. Produkt pasteryzowany.
Barszcz biały jaglany bezglutenowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Ocet produkowany tradycyjną metodą z jabłek z upraw biodynamicznych Demeter. Niefiltrowany i niepasteryzowany.
Organiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw.
Ocet jabłkowy to produkt w 100 % naturalny. Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową.
Buraki użyte do produkcji naszego barszczu pochodzą z upraw gospodarstw ekologicznych, w których nie stosuje się środków chemicznych. Są więc w 100% naturalne i zdrowe. Również pozostałe składniki naszego barszczu zebrane zostały z upraw ekologicznych lub z certyfikowanych ekologicznie obszarów naturalnych.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ekologiczny ocet jabłkowy o kwasowości 5 %.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Ocet JABŁKOWY niefiltrowany.
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet cydrowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.