Brak produktów
Ekologiczna przekąska.
Ekologiczne otręby ORKISZOWE powstają podczas procesu przemiału ORKISZU na grys orkiszowy.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny mleczko kokosowe. Bez zagęstników i stabilizatorów.
Płatki drożdżowe to nieaktywna forma drożdży. Poddanie ich odpowiednim procesom sprawia, że mają one całkowicie inne właściwości niż drożdże piekarskie i suszone. W ten sposób powstaje produkt przypominający nieco bułkę tartą, o delikatnym, serowo-orzechowym smaku.
Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, OWSIANEk, musli.
Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej. Może stanowić urozmaicenie każdej potrawy.
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.
Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.
Ekologiczne nasiona konopi łuskane (siemię konopne) to bardzo ciekawy i cenny dodatek do diety. Stanowi doskonałe urozmaicenie każdej potrawy. Polecamy jako składnik pieczywa, produktów mącznych, dodatek do sałatek oraz jako posypkę, m.in. do kasz.
Można stosować jako dodatek do sałatek lub musli. Suplement diety.
Ekologiczne płatki JĘCZMIENNE uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki JĘCZMIENNE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren PSZENICY ORKISZ. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki ŻYTNIE uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki ŻYTNIE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami.
Ekologiczna ashwagandha (żeń-szeń indyjski) to roślina o bardzo długiej tradycji stosowana m.in. w medycynie ajurwedyjskiej od ponad 2000 lat.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego.
Ekologiczny sproszkowany korzeń maca od setek lat stanowi podstawowy element diety w krajach Ameryki Południowej.
Ekologiczne otręby żytnie, to produkt powstający podczas procesu przemiału żyta na grys żytni.
Ekologiczny napój kokosowy w proszku.
Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów, musli, wypieków oraz deserów. Charakteryzują się delikatnie słodkim i orzechowym smakiem, stanowiąc doskonałe urozmaicenie codziennej diety.
Ekologiczne płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich. Charakteryzują się delikatnym smakiem i zapachem. Poprawiają walory smakowe i odżywcze przygotowywanych posiłków. Mogą stanowić składnik sosów, pasztetów, past kanapkowych.
PROMOCJA! Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed promocją 41,80 zł. Może być stosowany jako dodatek do zup, chleba, sałatek, kaszy, ryżu, warzyw, sosów, herbaty lub gorącej wody.Maksymalna dzienna porcja: 1 szczypta.
PROMOCJA! Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed promocją 52 zł. Stosować kilka razy dziennie przez okres 3-6 miesięcy, spożywać 1-2 gramy przyprawy.Stosować jako przyprawę do potraw, zup, bezpośrednio na kanapkę lub w postaci wywaru.
Ekologiczne łuski babki jajowatej są wartościowe z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika.
Otręby owsiane są źródłem cennego błonnika, zapewniają uczucie sytości dlatego polecane są dla osób odchudzających się. Dobrze komponują się z mlekiem, mogą być dodatkiem do panierki, ciast, chleba.
Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości.
Baobab charakteryzuje się kwaśnym, lekko cierpkim smakiem. Polecamy jako dodatek do koktajli, soków, jogurtów.
Moc Odporności BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Przedtreningowe wsparcie BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Zielone oczyszczenie BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Ekologiczne łuski babki jajowatej są wartościowe z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika.
Nasiona babki jajowatej, z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika, stają się coraz bardziej popularne. W obecności wody, uwalniają śluz i tworzą żel ułatwiający przesuwanie treści zalegających w jelitach.
Babka płesznik to jednoroczna roślina śródziemnomorska, której najbardziej wartościową częścią są nasiona. Z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika, odgrywającego szczególną rolę w regulacji czynności przewodu pokarmowego, stają się coraz bardziej popularne.
Ekologiczne płatki OWSIANE górskie uzyskuje się z gniecionych, rozdrobnionych ziaren owsa, poddanych obróbce hydrotermicznej. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny sok z młodego JĘCZMIENIA sproszkowany 100 %.
Ekologiczny burak w proszku charakteryzuje się ciekawym smakiem z nutą słodyczy.
Ekologiczna sproszkowana guarana zawiera naturalną kofeinę, w związku z czym doskonale zastąpi tradycyjną kawę.
Spirulina w kolorze niebieskim jest to odwodniony proszek składający się wyłącznie z ekstraktu z niebiesko-zielonych mikroalg (Arthrospira platensis).
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Polecamy jako dodatek do jogurtu, napoju zbożowego oraz owoców.
Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i różnych sosów. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
Suplement diety. Ekologiczne sproszkowane owoce camu camu, charakteryzują się przyjemnym, lekko cierpkim smakiem. Mogą stanowić cenny dodatek do diety. Doskonale komponują się z innymi smakami, nadając im egzotycznego charakteru. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia znużenia i...
Ekologiczna trawa jęczmienna dostępna w formie sproszkowanej to cenny pokarm odżywczy, uzyskany z młodych łodyżek jęczmienia. Trawa jęczmienna uprawiana jest w systemie rolnictwa ekologicznego na nieskażonych obszarach uprawnych. Nasiona sadzone są jesienią i w ciągu kilku miesięcy rozwoju przyswajają najcenniejsze składniki mineralne z żyznej gleby.
Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i sosów. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
Białko z ekologicznych ziaren słonecznika pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport.
Sok z młodego JĘCZMIENIA powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu w maksymalnej temperaturze 31°C (RAW).
Inulinę wykorzystuje się w kuchni jako dodatek do ciast, budyniów i kisieli, a także jako zagęszczacz w galaretkach. Ze względu na właściwości stabilizujące można jej używać do produkcji domowego majonezu. Można nią zagęszczać zupy i sosy.
Zamiennik mięsa mielonego bez SOI, jest roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore®.
BeOrganic mieszanki białkowe BIO to zbilansowane kompozycje białek roślinnych, pochodzących wyłącznie z ekologicznych źródeł.
BeOrganic mieszanki białkowe BIO to zbilansowane kompozycje białek roślinnych, pochodzących wyłącznie z ekologicznych źródeł.
BeOrganic mieszanki białkowe BIO to zbilansowane kompozycje białek roślinnych, pochodzących wyłącznie z ekologicznych źródeł.
Potreningowe Uzupełnienie BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Ekologiczna acerola dostępna w formie sproszkowanej stanowi cenne uzupełnienie diety. Poddana procesowi liofilizacji zachowuje pełnię składników odżywczych.