Brak produktów
Forever Young Kombucha to fermentowany napój na bazie herbaty, stworzony...
Forever Young Kombucha to fermentowany napój na bazie herbaty, stworzony...
Ekologiczny sos sałatkowy paprykowy.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Nasz wegański, bezglutenowy i bezsojowy sos boloński to nowa interpretacja włoskiego oryginału.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Nasz sos curry z mango ma cudownie owocowy i egzotyczny smak i jest idealnym dodatkiem do potraw.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek.
Karaibskie akcenty, typowo Bio Bandits i nic, z czym można by to porównać.
Wyjątkowa propozycja dla amatorów intensywnych smaków.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Produkt pasteryzowany.Na wyprodukowanie 100 g naszego ketchupu zużywamy 235 g świeżych pomidorów.
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Ketchup sporządzony z 235 g pomidorów na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Passata pomidorowa Granoro produkowana jest wyłącznie z ekologicznych pomidorów pochodzących z rejonu Puglia. Bardzo gęsta i wydajna.
Zbilansowany i łagodny, ekologiczny majonez, który doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami i sosami, a także jako dodatek do przystawek i zimnych bufetów. Oczywiście smakuje wyjątkowo pysznie także jako dodatek do frytek.
Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa.
Idealny dodatek do gotowania i grillowania. Doskonały do dressingów, chutney, majonezu i nie tylko.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane.
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak.
Sos Thai Chili to słodko-pikantna kompozycja z czerwonej papryki chili i delikatnych przypraw, o typowo tajskim harmonijnym smaku, jest idealnym dodatkiem do przekąsek, grilla lub jako sos do dań.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Miłośnicy czosnku strzeżcie się! Nasz cudownie kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na Twojej twarzy. Zachwyca pysznym smakiem świeżego ekologicznego czosnku i jogurtu.
Wegański majonez doskonale komponuje się z wegańskimi burgerami i frytkami. Można go również wykorzystać do przygotowania wegańskich dipów. Świetnie smakuje z surowymi warzywami, sosami sałatkowymi, grillowanymi warzywami i tofu. Wszechstronność zastosowań zachwyca nawet nie-wegan!
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.