Brak produktów
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać...
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Sos wytwarzany z mielonych i prażonych ORZESZKÓW ZIEMNYCH, szeroko stosowany w kuchni indonezyjskiej i wielu innych potrawach na całym świecie.Idealny do marynowania mięsa jak i do maczania już upieczonych szaszłyków, czyli jako dip. Nadaje przyjemnego, słodko - orzechowego smaku.
Wegański majonez doskonale komponuje się z wegańskimi burgerami i frytkami. Można go również wykorzystać do przygotowania wegańskich dipów. Świetnie smakuje z surowymi warzywami, sosami sałatkowymi, grillowanymi warzywami i tofu. Wszechstronność zastosowań zachwyca nawet nie-wegan!
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegan.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i czerwoną pastą curry.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i przyprawą curry.
Wegetariański sos warzywny z pikantnym serem ementaler i ziołami.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Produkt gotowy do polania bezpośrednio na świeżo odcedzony makaron.Aby wzmocnić aromat i smak składników, wskazane jest podgrzanie sosu na małym ogniu lub w kuchence mikrofalowej
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Sambal Manis to gęsty, ostry sos z chili i soją, z nutką słodkiego posmaku.Doskonały dodatek do dań kuchni indonezyjskiej oraz chińskiej. Niezastąpiony w daniach typu stir-fry. Wystarczy dodać go do przesmażanych na woku warzyw i mięsa. Nadaje potrawom orientalny, słodko-pikantny smak.
Sos ten zdobył uznanie w wielu kuchniach świata, w których występuje jako uniwersalny, ostry sos. Można go spotkać zarówno w wietnamskiej zupie z makaronem ryżowym i wołowiną, jak i na wierzchu sushi, pizzy, frytek czy kanapek w USA. Sos wszechstronnego zastosowania, dodawany pod koniec przyrządzania potrawy lub do gotowego dania. Stosowany też jako...
Sos niezbędny do przygotowania tradycyjnych tacos, ale również do każdego innego dania. Mieszanka pomidorów, papryki jalapeno oraz cebuli sprawia, że sos do taco jest bardzo wyrazisty i aromatyczny. Sos idealnie pasuje do tacos shells, sałatek, wrapów i do dań z grilla.
Indonezyjski sos ketjap manis - słodki sos SOJOWY, powstały z połączenia cukru kokosowego, sosu sojowego oraz przypraw.Sos ketjap manis ma gęstszą konsystencję niż tradycyjne sosy sojowe i spływa powoli, niczym syrop.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Miłośnicy czosnku strzeżcie się! Nasz cudownie kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na Twojej twarzy. Zachwyca pysznym smakiem świeżego ekologicznego czosnku i jogurtu.
Harmonijna mieszanka wyselekcjonowanych ekologicznych składników. Sos koktajlowy to sos, którego nie powinno zabraknąć w żadnym menu smakosza. Zachwyca o każdej porze roku lekką konsystencją i pełnym smakiem.
Po co o tym marzyć, skoro z łatwością można wprowadzić raj do własnej kuchni? Wybierz się w kulinarną podróż po Azji i spróbuj egzotycznego, owocowego sosu curry z pysznym puree z mango.
Ekologiczna musztarda dla dzieci bez dodatku cukru. Produkt pasteryzowany.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Musztarda łagodna z KURKUMĄ.
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.