Brak produktów
Chrupiące ciastka, które idealnie nadają się jako przekąska, do kawy,...
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Passata pomidorowa Granoro produkowana jest wyłącznie z ekologicznych pomidorów pochodzących z rejonu Puglia. Bardzo gęsta i wydajna.
Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Produkt pasteryzowany.Na wyprodukowanie 100 g naszego ketchupu zużywamy 235 g świeżych pomidorów.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Idealny dodatek do gotowania i grillowania. Doskonały do dressingów, chutney, majonezu i nie tylko.
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak.
Nasz wegański, bezglutenowy i bezsojowy sos boloński to nowa interpretacja włoskiego oryginału.
Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek.
Miód i musztarda, musztarda i miód - połączenie idealne, duet mistrzów, nie ma to tamto! Ukochany przez wielu, wielbiony przez miliony, idealny.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Miłośnicy czosnku strzeżcie się! Nasz cudownie kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na Twojej twarzy. Zachwyca pysznym smakiem świeżego ekologicznego czosnku i jogurtu.
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Ketchup sporządzony z 235 g pomidorów na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Łagodny bezglutenowy sos salsa ze składników ekologicznych.
Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa.
Nasz sos curry z mango ma cudownie owocowy i egzotyczny smak i jest idealnym dodatkiem do potraw.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Karaibskie akcenty, typowo Bio Bandits i nic, z czym można by to porównać.
Wyjątkowa propozycja dla amatorów intensywnych smaków.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
50 % mniej soli w porównaniu do tradycyjnego sosu sojowego. Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Na liście naszych bestsellerów znajduje się sos Alfredo White Truffle firmy Sacchi, który jest kremowy, bogaty w smak i oparty na cenionej białej trufli i Gran Padano.