Brak produktów
Czekolada biała z pomarańczą bez dodatku cukru. Zawiera substancje...
Vanilla Earl Grey - Ekologiczna herbata czarna o smaku bergamotki ze...
Ekologiczny sos sałatkowy paprykowy.
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Passata pomidorowa Granoro produkowana jest wyłącznie z ekologicznych pomidorów pochodzących z rejonu Puglia. Bardzo gęsta i wydajna.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Produkt pasteryzowany.Na wyprodukowanie 100 g naszego ketchupu zużywamy 235 g świeżych pomidorów.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Nasz wegański, bezglutenowy i bezsojowy sos boloński to nowa interpretacja włoskiego oryginału.
Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek.
Miód i musztarda, musztarda i miód - połączenie idealne, duet mistrzów, nie ma to tamto! Ukochany przez wielu, wielbiony przez miliony, idealny.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Miłośnicy czosnku strzeżcie się! Nasz cudownie kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na Twojej twarzy. Zachwyca pysznym smakiem świeżego ekologicznego czosnku i jogurtu.
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Łagodny bezglutenowy sos salsa ze składników ekologicznych.
Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa.
Ekologiczna musztarda z całymi ziarnami bez dodatku cukru, z aromatycznymi przyprawami takimi jak goździki, imbir i kurkuma.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Karaibskie akcenty, typowo Bio Bandits i nic, z czym można by to porównać.
Wyjątkowa propozycja dla amatorów intensywnych smaków.
Wytrawny, korzenny charakter z nutą octu i melasy podkreśla marynaty i sosy.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Ketchup sporządzony z 235 g pomidorów na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.
Na liście naszych bestsellerów znajduje się sos Alfredo White Truffle firmy Sacchi, który jest kremowy, bogaty w smak i oparty na cenionej białej trufli i Gran Padano.
Sos salsa dip świetnie nadaje się jako dodatek do ekologicznych nachosów Acapulco. Duża ilość warzyw i przypraw nadaje mu niepowtarzalny smak.
Kompozycja słodkich, owocowych fig i subtelna musztardowa pikantność sprawia, że nasza musztarda figowa to prawdziwa rozkosz.
Idealny dodatek do gotowania i grillowania. Doskonały do dressingów, chutney, majonezu i nie tylko.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane.
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak.
Nasz sos grillowy Cajun Island to popularny sos do dań z kuchni kreolskiej.
Sos Thai Chili to słodko-pikantna kompozycja z czerwonej papryki chili i delikatnych przypraw, o typowo tajskim harmonijnym smaku, jest idealnym dodatkiem do przekąsek, grilla lub jako sos do dań.
Nasz sos habanero hot to wegański sos o nieporównywanie owocowej pikanterii. Już kilka kropli nadaje potrawom i napojom egzotyczną, pikantną nutę.