Brak produktów
Ekologiczny sok bezpośrednio tłoczony z grejpfrutów. Sok wyciśnięty z...
Ekologiczny bezpośredni sok z ananasa. Produkt pasteryzowany. Przed...
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Idealna jako dodatek do deserów, lodów, naleśników, gofrów, puddingów lub własnego napoju kawowego lub czekoladowego! Polewę można użyć w dowolnym momencie, ponieważ nie zestala się w lodówce. Przed otwarciem wstrząsnąć.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Musztarda łagodna z KURKUMĄ.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Idealny do potraw sushi. Słodki sos SOJOWY jest doskonały z gotowanym ryżem i pasuje do wielu potraw. Może być także używany do karmelizacji warzyw lub owoców by stworzyć niezwykły smak. Produkt pasteryzowany.
Łagodny tajski sos curry zawierający 52 % chlebowca. Idealny ze świeżymi warzywami, ryżem lub chlebkiem naan. W kilka minut możesz postawić na stole pyszne orientalne danie.
Łagodny tajski sos curry zawierający 52 % chlebowca. Idealny ze świeżymi warzywami, ryżem lub chlebkiem naan. W kilka minut możesz postawić na stole pyszne orientalne danie.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i czerwoną pastą curry.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i przyprawą curry.
Wegetariański sos warzywny z pikantnym serem ementaler i ziołami.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Wyjątkowo delikatny sos kwiatowy powstał z myślą o miłośnikach subtelnych smaków. Połączenie oleju, octu różanego, miodu i płatków chabra, róży i nagietka szczególnie nadaje się do doprawiania wszelkiego rodzaju łagodnych w smaku sałat.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Ekologiczny majonez bio bandits.