Brak produktów
Baton Petarda to doskonały wybór przed treningiem, jako szybka...
Baton Aloha to doskonała opcja na szybką przekąskę w pracy, przed...
Ekologiczny sos sałatkowy paprykowy.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Produkt pasteryzowany.Na wyprodukowanie 100 g naszego ketchupu zużywamy 235 g świeżych pomidorów.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Bez dodatku cukru. Produkt w 100 % roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia. Produkt UHT.
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Idealny dodatek do gotowania i grillowania. Doskonały do dressingów, chutney, majonezu i nie tylko.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane.
Nasz sos curry z mango ma cudownie owocowy i egzotyczny smak i jest idealnym dodatkiem do potraw.
Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek.
Wyjątkowa propozycja dla amatorów intensywnych smaków.
Ten sos Caesar stanie się niezastąpionym dodatkiem do Twoich sałatek! Autentyczny smak doda Twoim posiłkom wykwintnego charakteru.
Miód i musztarda, musztarda i miód - połączenie idealne, duet mistrzów, nie ma to tamto! Ukochany przez wielu, wielbiony przez miliony, idealny.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Ketchup sporządzony z 235 g pomidorów na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Łagodny bezglutenowy sos salsa ze składników ekologicznych.
Zbilansowany i łagodny, ekologiczny majonez, który doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami i sosami, a także jako dodatek do przystawek i zimnych bufetów. Oczywiście smakuje wyjątkowo pysznie także jako dodatek do frytek.
Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane.
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
Nasz wegański, bezglutenowy i bezsojowy sos boloński to nowa interpretacja włoskiego oryginału.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Karaibskie akcenty, typowo Bio Bandits i nic, z czym można by to porównać.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Wegański majonez doskonale komponuje się z wegańskimi burgerami i frytkami. Można go również wykorzystać do przygotowania wegańskich dipów. Świetnie smakuje z surowymi warzywami, sosami sałatkowymi, grillowanymi warzywami i tofu. Wszechstronność zastosowań zachwyca nawet nie-wegan!
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.