Brak produktów
Suplement diety.
Sok z wiśni wytworzony z najwyższej jakości koncentratu. Do...
Ekologiczny sos sałatkowy staropolski.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Ekologiczny sos sałatkowy z czosnkiem niedźwiedzim.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Produkt pasteryzowany.Na wyprodukowanie 100 g naszego ketchupu zużywamy 235 g świeżych pomidorów.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Zbilansowany i łagodny, ekologiczny majonez, który doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami i sosami, a także jako dodatek do przystawek i zimnych bufetów. Oczywiście smakuje wyjątkowo pysznie także jako dodatek do frytek.
Idealny dodatek do gotowania i grillowania. Doskonały do dressingów, chutney, majonezu i nie tylko.
Ekologiczna musztarda z całymi ziarnami bez dodatku cukru, z aromatycznymi przyprawami takimi jak goździki, imbir i kurkuma.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane.
Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
Sos Thai Chili to słodko-pikantna kompozycja z czerwonej papryki chili i delikatnych przypraw, o typowo tajskim harmonijnym smaku, jest idealnym dodatkiem do przekąsek, grilla lub jako sos do dań.
Nasz wegański i bezglutenowy gulasz to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na gotowanie, a mimo to masz ochotę na smaczny posiłek.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy. Produkt wegański.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Wegański majonez doskonale komponuje się z wegańskimi burgerami i frytkami. Można go również wykorzystać do przygotowania wegańskich dipów. Świetnie smakuje z surowymi warzywami, sosami sałatkowymi, grillowanymi warzywami i tofu. Wszechstronność zastosowań zachwyca nawet nie-wegan!
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Passata pomidorowa Granoro produkowana jest wyłącznie z ekologicznych pomidorów pochodzących z rejonu Puglia. Bardzo gęsta i wydajna.
Łagodny bezglutenowy sos salsa ze składników ekologicznych.
To rozkosz dla smakoszy, która łączy w sobie najlepsze składniki, tworząc bogaty i aromatyczny sos, idealny do podniesienia poziomu każdego dania.
Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa.
Kompozycja słodkich, owocowych fig i subtelna musztardowa pikantność sprawia, że nasza musztarda figowa to prawdziwa rozkosz.
Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii.
Nasz sos grillowy Cajun Island to popularny sos do dań z kuchni kreolskiej.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Produkt bezglutenowy, wegański. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.