Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Ekologiczna niebieska kukurydza z dużą zawartością białka z dodatkiem oleju kokosowego extra virgin i soli himalajskiej. Bezglutenowa.
Pyszne chrupki zbożowe o smaku wanilii z piankami marshmallow, które przeniosą Cię w czasy dzieciństwa. Świetnie smakują i dodają energii!Śniadaniowa alternatywa dla klasycznej kanapki. Takie śniadanie to dobra propozycja zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Doskonale współgrają zarówno z mlekiem, jogurtem, jak i z napojem roślinnym. Źródło błonnika...
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne otręby ORKISZOWE powstają podczas procesu przemiału ORKISZU na grys orkiszowy.
Ekologiczne muszelki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren PSZENICY ORKISZ. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE górskie uzyskuje się z gniecionych, rozdrobnionych ziaren owsa, poddanych obróbce hydrotermicznej. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Idealna jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, OWSIANEk, musli.
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie.
Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana to praktyczna i wygodna forma wartościowego zboża, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki ŻYTNIE uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki ŻYTNIE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami.
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Doskonale współgrają zarówno z mlekiem, jak i z jogurtem. Świetnie sprawdzą się również jako smaczna przekąska. Źródło błonnika pokarmowego.Idealne dla osób dbających o sylwetkę, gdyż w 100 g produktu jest tylko 2,7 g cukrów!
Mają pyszny, kakaowy smak i są idealnie chrupiące. Muszelki wykonane z pełnego ziarna ŻYTA i OWSA, dostarczą zdrowia i energii na cały dzień. Zabawne muszelki dodają im uroku i sprawiają, że sprawdzają się nie tylko na śniadanie, ale również jako słodka przekąska. Jeśli nie chcesz jeść klasycznych słodyczy lub słonych przekąsek to muszelki te czekają...
Ekologiczna owsianka z daktylami figami oraz morelami. Bez dodatku cukru.
Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów, musli, wypieków oraz deserów. Charakteryzują się delikatnie słodkim i orzechowym smakiem, stanowiąc doskonałe urozmaicenie codziennej diety.
Ekologiczne płatki kukurydziane w ciemnej czekoladzie.
Otręby owsiane są źródłem cennego błonnika, zapewniają uczucie sytości dlatego polecane są dla osób odchudzających się. Dobrze komponują się z mlekiem, mogą być dodatkiem do panierki, ciast, chleba.
Ekologiczne płatki kukurydziane poddane lekkiemu procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Granola Fred The Snake została stworzona z myślą o dzieciach. Wyprodukowana w 100% z naturalnych składników, które dzieciaki będą uwielbiać.
Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu.
Ekologiczna gryka ekspandowana to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Musli błonnikowe z truskawką to starannie skomponowana mieszanka płatków owsianych, owoców, nasion i truskawek liofilizowanych. 50 % owoców i nasion.Świetnie smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonała propozycja na syte i odżywcze śniadanie dla całej rodziny.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika...
Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Ekologiczne płatki JĘCZMIENNE uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki JĘCZMIENNE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Poduszki zbożowe z kremem czekoladowo - orzechowym.
Ekologiczne płatki kukurydziane poddane lekkiemu procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska.
Ekologiczne crunchy czekoladowo - owocowe.
Ekologiczne otręby OWSIANE, to produkt powstający przy przemiale owsa na mąkę owsianą.
Ekologiczne otręby żytnie, to produkt powstający podczas procesu przemiału żyta na grys żytni.
Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa.
Wyjątkowo pyszne i mocno chrupiące crunchy, które czyni każde śniadanie wyjątkowym.
Wyjątkowo pyszne i mocno chrupiące crunchy, które czyni każde śniadanie wyjątkowym.
Pożywne śniadanie lub chrupiąca przekąska. Wysoka zawartość: żelaza, magnezu. Naturalne źródło błonnika.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Polecamy jako dodatek do jogurtu, napoju zbożowego oraz owoców.
Chrupki zbożowe z miodem. Ekologiczne kulki miodowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Płatki z otrąb pszennych. Chrupiące doskonale smakują z mlekiem lub jogurtem. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.
Ekologiczne kulki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne, bezglutenowe płatki wielozbożowe o wysokiej zawartości błonnika. Zawierają 100% surowca wysokiej jakości, pochodzącego z upraw ekologicznych. Jeśli jest ekologiczny, to jest „bez GMO”.
Smaczne chrupiące poduszki z truskawkowym nadzieniem serwowane z mlekiem mogą być pysznym śniadaniem lub zdrową przekąską! Mimo, że zawierają owies nie zawierają GLUTENu, nie zawierają również SOJA! Ponadto produkt jest koszerny.
Ekologiczna bezglutenowa granola.
Granola Fred The Snake została stworzona z myślą o dzieciach. Wyprodukowana w 100% z naturalnych składników, które dzieciaki będą uwielbiać.
Ekologiczna bezglutenowa Granola Figa z Kokosem.
Ekologiczna bezglutenowa granola z kakao.
Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub MLEKA.
Ekologiczny ryż preparowany to idealny dodatek do płatków śniadaniowych i wypieków. Polecamy również jako samodzielną przekąskę do chrupania między posiłkami.
Ekologiczne płatki kukurydziano - kakaowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne crunchy czekoladowe. Produkt odpowiedni dla wegan.
Ekologiczne płatki daktylowe charakteryzują się słodkim smakiem z nutką toffi. Polecamy jako samodzielna przekąska lub jako dodatek do owsianek, wypieków i deserów.
Klasyczne płatki śniadaniowe, to produkt wykonany przeważnie z jednego składnika mąki kukurydzianej bądź grysu kukurydzianego. W naszych produktach odnajdziesz ORZECHY, owoce, nasiona tj. chia i słonecznik, pestki dyni, chipsy kokosowe a wszystko to bez dodatku białego cukru.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Owsianka z ekologicznych składników.