Brak produktów
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne...
Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z owoców czarnej...
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne otręby ORKISZOWE powstają podczas procesu przemiału ORKISZU na grys orkiszowy.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Ekologiczne płatki JĘCZMIENNE uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki JĘCZMIENNE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub MLEKA.
Ekologiczne otręby żytnie, to produkt powstający podczas procesu przemiału żyta na grys żytni.
Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Ekologiczne muszelki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren PSZENICY ORKISZ. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki ŻYTNIE uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki ŻYTNIE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami.
Ekologiczne otręby OWSIANE, to produkt powstający przy przemiale owsa na mąkę owsianą.
Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Polecamy jako dodatek do jogurtu, napoju zbożowego oraz owoców.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Idealna jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.
Ekologiczny ryż preparowany to idealny dodatek do płatków śniadaniowych i wypieków. Polecamy również jako samodzielną przekąskę do chrupania między posiłkami.
Ekologiczne płatki kukurydziano - kakaowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki kukurydziane poddane lekkiemu procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska.
Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów, musli, wypieków oraz deserów. Charakteryzują się delikatnie słodkim i orzechowym smakiem, stanowiąc doskonałe urozmaicenie codziennej diety.
Ekologiczne płatki kukurydziane w ciemnej czekoladzie.
Ekologiczna quinoa ekspandowana to praktyczna forma komosy ryżowej, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do sałatek, musli, wypieków oraz deserów.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Ekologiczne płatki kukurydziane poddane lekkiemu procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Śniadaniowa alternatywa dla klasycznej kanapki.
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie.
Musli błonnikowe z truskawką to starannie skomponowana mieszanka płatków owsianych, owoców, nasion i truskawek liofilizowanych. 50 % owoców i nasion.Świetnie smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonała propozycja na syte i odżywcze śniadanie dla całej rodziny.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika...
Poduszki zbożowe z kremem czekoladowo - orzechowym.
Ekologiczne musli orzechowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Pożywne śniadanie lub chrupiąca przekąska. Wysoka zawartość: żelaza, magnezu. Naturalne źródło błonnika.
Klasyczne płatki śniadaniowe, to produkt wykonany przeważnie z jednego składnika mąki kukurydzianej bądź grysu kukurydzianego. W naszych produktach odnajdziesz ORZECHY, owoce, nasiona tj. chia i słonecznik, pestki dyni, chipsy kokosowe a wszystko to bez dodatku białego cukru.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Chrupki zbożowe z miodem. Ekologiczne kulki miodowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczna niebieska kukurydza z dużą zawartością białka z dodatkiem oleju kokosowego extra virgin i soli himalajskiej. Bezglutenowa.
Owsianka z ekologicznych składników.
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.
Ekologiczna owsianka z daktylami figami oraz morelami. Bez dodatku cukru.
Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, OWSIANEk, musli.
Pyszne chrupki zbożowe o smaku wanilii z piankami marshmallow, które przeniosą Cię w czasy dzieciństwa. Świetnie smakują i dodają energii!Śniadaniowa alternatywa dla klasycznej kanapki. Takie śniadanie to dobra propozycja zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Doskonale współgrają zarówno z mlekiem, jogurtem, jak i z napojem roślinnym. Źródło błonnika...
Ekologiczne kulki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Diet-Food Granole to świetny produkt śniadaniowy zalej go ulubionym mlekiem, jogurtem bądź dowolnym sokiem owocowym, lecz możesz go jeść bezpośrednio z opakowania jako formę przekąski.Zawiera substancję słodzącą.
Otręby owsiane są źródłem cennego błonnika, zapewniają uczucie sytości dlatego polecane są dla osób odchudzających się. Dobrze komponują się z mlekiem, mogą być dodatkiem do panierki, ciast, chleba.
Granola czekoladowa z pełnoziarnistymi płatkami owsianymi i pszenny-mi z dodatkiem teksturowanego białka grochu.
Ekologiczna bezglutenowa granola.
Idealny produkt śniadaniowy – doskonałe do MLEKA, napoju roślinnego, jogurtu. To także pyszna przekąska o każdej porze dnia dla całej rodziny.
Ekologiczna bezglutenowa Granola Figa z Kokosem.
Ekologiczna gryka ekspandowana to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana to praktyczna i wygodna forma wartościowego zboża, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE górskie uzyskuje się z gniecionych, rozdrobnionych ziaren owsa, poddanych obróbce hydrotermicznej. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne crunchy czekoladowe. Produkt odpowiedni dla wegan.
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana.
Wyjątkowo pyszne i mocno chrupiące crunchy, które czyni każde śniadanie wyjątkowym.
Owsianka z ekologicznych składników.
Doskonale współgrają zarówno z mlekiem, jak i z jogurtem. Świetnie sprawdzą się również jako smaczna przekąska. Źródło błonnika pokarmowego.Idealne dla osób dbających o sylwetkę, gdyż w 100 g produktu jest tylko 2,7 g cukrów!
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.