Brak produktów
Jest podstawą zimnych dań. Jego delikatny aromat stanowi idealną bazę do...
Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie...
PROMOCJA CZASOWA. Najniższa cena sprzed pierwszego zastosowania obniżki: 72,10 zł Ekologiczna kawa ziarnista Arabica. Produkt zapakowano w atmosferze ochronnej.
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Kawa ziarnista jasnopalona o złotobrązowych ziarnach. Poces palenia ziaren Blonde Roast nie pozostawia naturalnej goryczki, napoje na bazie tej mieszanki mają delikatnie słodszy smak. Blonde Roast zawdzięcza swój delikatniejszy smak innemu procesowi palenia ziaren niż klasyczne Espresso Roast, natomiast zachowuje przy tym pełną moc kofeiny.
Staranny dobór najlepszych ziaren arabiki, które nadają tej kawie charakterystyczny aromat i smak. Zrównoważona cielistość, bogaty aromat oraz doskonały smak na podniebieniu.
Kawa rozpuszczalna arabica/robusta.
Ekologiczna kawa mielona Arabica Górska - mokka.
Ekologiczna kawa mielona Arabica i Robusta - strong. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna kawa zbożowa w 100% z prażonego jęczmienia. Idealny napój na śniadanie lub podwieczorek. Najlepiej smakuje z dodatkiem gorącego MLEKA lub napoju roślinnego (ryżowego, sojowego lub OWSIANEGO).
Kawa z cykorii to naturalny napój polecany jako alternatywa klasycznej kawy. Nie zawiera kofeiny.
Ekologiczna kawa zielona mielona otrzymana z ziaren kawowca niepoddanych procesowi palenia.
Kawa z prażonych korzeni mniszka lekarskiego, to zdrowy napój bezkofeinowy o intensywnym aromacie i ciemnej barwie. Mniszek lekarski obniża poziom cukru we krwi, wpływa korzystnie na funkcjonowanie żołądka oraz wątroby. Wykazuje działanie prebiotyczne, a także chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników spowodowanym stresem, alkoholem,...
Ekologiczna kawa zbożowa instant.
Kawa nadaje się do każdego typu ekspresu do kawy.
Kawa zbożowa z ORKISZU wyróżnia się delikatnym smakiem orzechowym oraz lekką nutą goryczy.Kawy zbożowe nie zawierają kofeiny.
Napój w proszku z kawą rozpuszczalną.Pozwól sobie na chwilę przyjemności z Twoim ulubionym wegańskim cappuccino! Aksamitna konsystencja i cudowny aromat, uwieńczone kremową warstwą kuszącej pianki. Tak smakuje prawdziwa przyjemność!Składniki wprowadzone do obrotu zgodnie ze standardami Fairtrade: cukier trzcinowy surowy, kawa instant. Ogółem: 50 %. KAWY...
Kawa o niepowtarzalnym aromacie i smaku, mocno pobudzająca.
Wyjątkowa, aromatyczna kawa bezkofeinowa arabica - kraj pochodzenia Etiopia.
Kawa rozpuszczalna bezkofeinowa arabica/robusta.
Kawa ziarnista arabica.
Ekologiczna kawa mielona Arabica Górska - espresso.
Ekologiczna kawa z prażonych nasion konopi siewnych charakteryzuje się delikatnym, orzechowym smakiem. Wspaniale komponuje się z mlekiem, miodem czy cukrem brzozowym. Jako kawa bezkofeinowa, stanowi zdrowy zamiennik tradycyjnej kawy.
Ekologiczna kawa ziołowo-zbożowa. Kawa ta nie zawiera kofeiny.
Ekologiczna kawa z topinamburu z dodatkiem mniszka lekarskiego.
Jasno palona, o lekkiej cielistości z bogatą kwiatową paletą smaków, o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Kawa o łagodnej kwasowości i owocowym posmaku.
Kawa arabica z ekstraktami z grzybów: lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum), maczużnik chiński (Cordyceps sinensis). Opakowanie zawiera 33 sugerowanych porcji produktu. Suplement diety.
Kawa nie zawiera kofeiny, polecana również dla dzieci.
KAWA ZIARNISTA ARABICA 100 % KOLUMBIA BIO
Kawa deserowa o łagodnym smaku.Miejsce pochodzenia ziaren kawy - Tanzania.Stopień wypalenia: 2/3Moc: 3/5
Ekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Jasno palona kawa o lekkiej cielistości, z bogatą kwiatową paletą smaków o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Cykoria, znana i ceniona w Europie przed wprowadzeniem kawy, powstaje ze starannie prażonych i zmielonych korzeni cykorii.Odpowiedni dla wegan.
Kawy pochodzące z zachodnich regionów Hondurasu są uważane za jedne z najlepszych w kraju. W zachodniej części Hondurasu leżą najwyższe partie gór, gdzie kawa jest uprawiana na większej wysokości, w umiarkowanych warunkach klimatycznych i w niższej temperaturze.
Kawa arabica z ekstraktami z grzybów: lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum), soplówka jeżowata (Hericium erinaceus), maczużnik chiński (Cordyceps sinensis).