Brak produktów
Ajurwedyjskie "złote mleko" - wyjątkowa mieszanka przypraw do...
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy...
Ekologiczna kawa mielona Arabica Górska - mokka.
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Kawa rozpuszczalna bezkofeinowa arabica/robusta.
Kawa rozpuszczalna arabica/robusta.
Ekologiczna kawa z topinamburu z dodatkiem mniszka lekarskiego.
Kawa arabica z ekstraktami z grzybów: lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum), maczużnik chiński (Cordyceps sinensis). Opakowanie zawiera 33 sugerowanych porcji produktu. Suplement diety.
Kawa nie zawiera kofeiny, polecana również dla dzieci.
Cykoria, znana i ceniona w Europie przed wprowadzeniem kawy, powstaje ze starannie prażonych i zmielonych korzeni cykorii.Odpowiedni dla wegan.
Rekomendowany sposób użycia: 1 porcję (saszetkę) zalać 0,25 l wrzątku lub ciepłej wody. Można według uznania wzbogacić napój sokiem z cytryny i miodem. Herbatka bez dodatku cukru - odpowiednia dla diabetyków oraz w dietach niskokalorycznych i przeciwgrzybiczych.
BeOrganic Coffee & Fungi to unikalne połączenia mielonej kawy Arabica z ekstraktami grzybów, standaryzowanymi na zawartość charakterystycznych dla nich substancji aktywnych.
BeOrganic Coffee & Fungi to unikalne połączenia mielonej kawy Arabica z ekstraktami grzybów, standaryzowanymi na zawartość charakterystycznych dla nich substancji aktywnych.
Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (18 mg/100 ml).
Kawa zbożowa to świetne zastępstwo tradycyjnej kawy prawdziwej. Pozbawiona kofeiny i bardzo smaczna jest produktem, który możesz spożywać każdego dnia na śniadanie.
Kawa o niepowtarzalnym aromacie i smaku, mocno pobudzająca.
Wyjątkowa, aromatyczna kawa bezkofeinowa arabica - kraj pochodzenia Etiopia.
Kawa ziarnista arabica.
Ekologiczna kawa mielona Arabica Górska - espresso.
Ekologiczna kawa mielona Arabica i Robusta - strong. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna kawa zbożowa w 100% z prażonego jęczmienia. Idealny napój na śniadanie lub podwieczorek. Najlepiej smakuje z dodatkiem gorącego MLEKA lub napoju roślinnego (ryżowego, sojowego lub OWSIANEGO).
Ekologiczna kawa z prażonych nasion konopi siewnych charakteryzuje się delikatnym, orzechowym smakiem. Wspaniale komponuje się z mlekiem, miodem czy cukrem brzozowym. Jako kawa bezkofeinowa, stanowi zdrowy zamiennik tradycyjnej kawy.
Ekologiczna kawa ziołowo-zbożowa. Kawa ta nie zawiera kofeiny.
Kawa z cykorii to naturalny napój polecany jako alternatywa klasycznej kawy. Nie zawiera kofeiny.
Ekologiczna kawa zielona mielona otrzymana z ziaren kawowca niepoddanych procesowi palenia.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Kawa o łagodnej kwasowości i owocowym posmaku.
Jasno palona kawa o lekkiej cielistości, z bogatą kwiatową paletą smaków o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Kawa arabica z ekstraktami z grzybów: lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum), soplówka jeżowata (Hericium erinaceus), maczużnik chiński (Cordyceps sinensis).
Staranny dobór najlepszych ziaren arabiki, które nadają tej kawie charakterystyczny aromat i smak. Zrównoważona cielistość, bogaty aromat oraz doskonały smak na podniebieniu.
Kawa deserowa o łagodnym smaku.Miejsce pochodzenia ziaren kawy - Tanzania.Stopień wypalenia: 2/3Moc: 3/5
Ekologiczna kawa rozpuszczalna ARABIKA Fair Trade.
Suplement diety. Kawa arabica z ekstraktem z grzyba lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum) i z ekstraktem z korzenia pieprzycy peruwiańskiej (Lepidium meyenii).Opakowanie zawiera 33 sugerowanych porcji produktu.
Wspaniała mieszanka ziaren kawy arabica z Papua-Nowa Gwinea, Peru, Hondurasu i Etiopii. Delikatnie długo palona kawa z nutą czekolady, orzechów i bardzo subtelną nutą cytrusową.
Keto Coffee Acai: Unikalna mieszanka smaków dla keto-przyjaznego doświadczenia kawowego.
Kawa Peruwiański Flaming jest to kawa pochodząca z terenów znajdujących się na wschodnich zboczach Andów. Wilgotny równikowy klimat miesza się tam z zimnymi i suchymi górskimi wpływami. Kawa uprawiana jest na wysokości 1000 - 1800 m n.p.m., gdzie gleby są bardzo żyzne.
Mocne ziarna kawy Robusta ze zboczy Gór Ruwenzori (trzeciego najwyższego pasma w Afryce) i delikatne ziarna Arabica z regionu Ugandy na Wyżynie Środkowoafrykańskiej łączą się w tej intensywnej mieszance.
Pikantny, wybuchowy i pełen treściwości: temperament tej mieszanki espresso Demeter wywodzi się z jej dziedzictwa. „Kaapi” tak rolnicy z południowych Indii nazywają kawę, którą uprawiają dla nas na wyżynach Kerali (1000 metrów nad poziomem morza).
Ekologiczna kawa ziarnista Arabica. Produkt zapakowano w atmosferze ochronnej.
Jasno palona, o lekkiej cielistości z bogatą kwiatową paletą smaków, o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna kawa zbożowa instant.
Kawy pochodzące z zachodnich regionów Hondurasu są uważane za jedne z najlepszych w kraju. W zachodniej części Hondurasu leżą najwyższe partie gór, gdzie kawa jest uprawiana na większej wysokości, w umiarkowanych warunkach klimatycznych i w niższej temperaturze.
Kawa Etiopski Lis uprawiana jest w regionie Yirgacheffe. To idealny teren do produkcji kawy, niezwykle żyzny a przy tym dość wysoki. Kawowce rosną tutaj na wysokości 1700-2200 m n.p.m. Kawa Etiopski Lis charakteryzuje się intensywnym aromatem i złożonym smakiem, któremu trudno się oprzeć.
Kawa z prażonych korzeni mniszka lekarskiego, to zdrowy napój bezkofeinowy o intensywnym aromacie i ciemnej barwie. Mniszek lekarski obniża poziom cukru we krwi, wpływa korzystnie na funkcjonowanie żołądka oraz wątroby. Wykazuje działanie prebiotyczne, a także chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników spowodowanym stresem, alkoholem,...
Kawa nadaje się do każdego typu ekspresu do kawy.
Świetna na pobudzenie w ciągu dnia lub jako poranna kawa przy śniadaniu.
Kawa Peruwiański Flaming jest to kawa pochodząca z terenów znajdujących się na wschodnich zboczach Andów. Wilgotny równikowy klimat miesza się tam z zimnymi i suchymi górskimi wpływami. Kawa uprawiana jest na wysokości 1000 - 1800 m n.p.m., gdzie gleby są bardzo żyzne.
Kawa Meksykański Jaguar jest kwintesencją orzechowej przyjemności, silnie akcentuje orzecha laskowego oraz wspaniale równoważy słodycz czekolady, karmelu i toffi. Dodatkowo posiada pobudzające tony cytrusów i jabłek, a nawet lekkiej pikanterii cynamonu.
Kawa Kolumbijska Panda to kwintesencja idealnej równowagi czystego smaku. Tajemnicą kolumbijskiej kawy jest bowiem wspaniała harmonia wszystkich obecnych w niej tonów. Kawy kolumbijskie słyną z kwasowości, która jest jedną z ich charakterystycznych cech. Ta kwasowość jest często opisana jako żywa i rześka.
Kawa Indonezyjska Żaba uprawiana jest na niewielkich indonezyjskich plantacjach, gdzie krzewy kawy osłonięte są przed nadmiernym światłem przez wyższe partie roślin. Kawa ta charakteryzuje się pełną cielistością oraz niską kwasowością. Kawa Indonezyjska Żaba posiada smak gorzkiego kakao i rodzynek, a w unoszącym się aromacie wyczuwa się zapach drewna...
Kawa Honduraski Słoń charakteryzuje się pełnią łagodnej słodyczy w wyśmienitej oprawie. Podniebienia smakoszy zachwyci delikatnymi nutkami czekolady, karmelu i wanilii. Prawdziwa głębia wrażeń kryje się jednak w aksamitnym, pełnym body. Niska kwasowość i przyjemny aromat to wspaniała propozycja dla wielbicieli espresso, mokki oraz kawy po turecku.
Kawa Brazylijska Sowa pozyskiwana jest z okolic São Paulo i Minas Gerais, uprawiana jest na niezbyt wysokich terenach usytuowanych ok. 600 - 1200 m n.p.m. Kawa ta charakteryzuje się delikatnym, łagodnym smakiem, umiarkowanie słodkim aromatem oraz niską kwasowością. Wyróżnia ją także wyważone body.