Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Ekologiczne, wafle zawijane oblane ciemną czekoladą.
Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki.
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych.
Jackfruit ma włóknistą strukturę i świetnie nadaje się do kuchni wegańskiej, kiedy chcemy przygotować potrawy o cechach „rybnych”.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Mieszanka dostarczająca piąty element smaku: umami. Obfite i pikantne doznanie smakowe, charakterystyczne dla borowików, chrzanu, selera i tym podobnych. Warzywa te łączymy z porem, pietruszką i dzikim czosnkiem w naszej kuchni wegetariańskiej, aby stworzyć aromatyczny cud kuchni roślinnej.
Moya Matcha Iri Genmaicha to nowa odsłona bestsellerowej genmaichy, czyli zielonej herbaty z ryżem. Składa się z delikatnych suszonych liści senchy, drobno zmielonej certyfikowanej matchy oraz ziarenek organicznego prażonego brązowego ryżu zwanego w Japonii „genmai”
Mąka PSZENNA typu 00 przeznaczona jest do specjalnego rodzaju wypieków, głównie aromatycznej pizzy włoskiej, puszystego pieczywa foccacia, a także drożdżowych bułek.
Sok z czerwonych winogron z dodatkiem żelaza. Żelazo to pierwiastek niezbędny do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska. Kawałki bananów charakteryzują się miękką, lekko gumowatą konsystencją. Znakomicie smakują prosto z torebki, jak również jako dodatek do dań orientalnych, musli, sałatek owocowych, ciast i deserów.
Ekologiczny SEZAM biały niełuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań.
Ekologiczny razowy kuskus otrzymywany jest z pełnoziarnistej mąki semolinowej. Polecamy jako dodatek do dań głównych, duszonych warzyw, zapiekanek i sałatek.
Ekologiczne płatki kukurydziane poddane lekkiemu procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Płyn Sensitive, działa w zakresie temperatur od 20° do 60 °C. Dokładnie pierze i chroni kolory, nie wymaga stosowania środka do zmiękczania wody, ulega całkowitej biodegradacji.
Odświeżający żel pod oczy ECO Naturals napina i wygładza wrażliwą skórę wokół oczu z natychmiastowym efektem. Organiczny aloes i organiczny ekstrakt z ogórka zapewniają skórze nawilżenie oraz działają chłodząco, kojąco i regenerująco.
Krem z gliceryną, kwasem hialuronowym i olejem żurawinowym działaniu ochronnym, wzbogacony cennymi olejami i masłami bio, takimi jak oliwa z oliwek, olej z jojoby, olej żurawinowy i masło karité, które głęboko odżywiają skórę nadając jej elastyczność.
Wysoka zawartość: potas, mangan, witamina C. Źródło: magnez, miedź, żelazo.
Ekologiczna przyprawa do szarlotki. Szarlotka to najczęściej pieczone i uwielbiane ciasto przygotowywane na różne sposoby. Przyprawa do szarlotki to kompozycja starannie dobranych składników gwarantujących doskonały efekt wypieku.
To niezwykły produkt o subtelnie ziołowym zapachu, który posiada najmocniejsze działanie antyoksydacyjne spośród wszystkich hydrolatów.
Delikatnie i skutecznie myje oraz usuwa zanieczyszczenia, a po jej zastosowaniu Twoja skóra pozostanie nawilżona i ukojona.
Zioła włoskie w kuchni:dodatek do pizzydo zup, sosów i warzywdo dań z makaronupozwala ograniczyć sól w potrawach
Składniki Fair Trade [kakao]: 95 %.
Produkt odpowiedni dla wegan. Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożywanie żywności/napojów zawierających ksylitol/izomalt zamiast cukru pomaga w zachowaniu mineralizacji zębów.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zalecamy zacząć od małej ilości (kilka misiów), a następnie powoli ją zwiększać.
Olejek z zielonej mięty jest silnym środkiem antyseptycznym, więc ta naturalna nić dentystyczna pomoże wyeliminować zarazki, przyspieszy gojenie się dziąseł oraz odświeży oddech.
Uzupełnij swój szklany dozownik Georganics i dalej nitkuj zęby! Wegańska nić dentystyczna łącząca moc fluoru z węglem aktywnym z bambusa, co pozwala zwalczać złe bakterie i wzmacniać szkliwo zębów. Idealna do zapobiegania próchnicy i promowania zdrowia jamy ustnej.
Wegańska nić dentystyczna łącząca moc fluoru z węglem aktywnym z bambusa, co pozwala zwalczać złe bakterie i wzmacniać szkliwo zębów. Idealna do zapobiegania próchnicy i promowania zdrowia jamy ustnej.
Uzupełnij swój szklany dozownik Georganics i dalej nitkuj zęby! Nić posiada certyfikat PETA i jest odpowiednia dla wegan. Pomarańcza jest bezpieczna dla małych dzieci i kobiet ciąży, ponieważ jest znana ze swoich doskonałych, ale delikatnych właściwości łagodzących.
Nić posiada certyfikat PETA i jest odpowiednia dla wegan. Pomarańcza jest bezpieczna dla małych dzieci i kobiet ciąży, ponieważ jest znana ze swoich doskonałych, ale delikatnych właściwości łagodzących.
Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.
Liofilizowana czosnek może być stosowany jako dodatek do większości przyrządzanych potraw w szczególności mięs, dań warzywnych, sosów, dipów oraz majonezów, zup ziołowych i wielu innych. Doskonale sprawdzi się jako składnik mieszanek przyprawowych.
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane o smaku orzechowym w kształcie mamutów.
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem soli morskiej.
Wyjątkowe połączenie ekologicznej mąki orkiszowej z orzeźwiającą nutą cytryny i pikantnym imbirem.
Zdrowa i pyszna przekąska stworzona z ekologicznych składników.
Keto Coffee Acai: Unikalna mieszanka smaków dla keto-przyjaznego doświadczenia kawowego.
Nasze gruszki w syropie produkujemy ze starej odmiany Konferencja. W słoiku znajdują się ręcznie obrane połówki gruszek w esencjonalnej zalewie.
Odprężający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca siarczanów ani mydła
Orzeźwiający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca siarczanów ani mydła
Zmiękczający do wrażliwej skóry formuła nie zawierająca siarczanów ani mydła
Ekologiczna Yerba Mate green z guaraną.
Wspaniała mieszanka ziaren kawy arabica z Papua-Nowa Gwinea, Peru, Hondurasu i Etiopii. Delikatnie długo palona kawa z nutą czekolady, orzechów i bardzo subtelną nutą cytrusową.
Ekologiczna herbatka z jabłkiem i cynamonem.
Produkt pasteryzowany.Przed spożyciem wstrząsnąć.
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Mieszanka wysokobiałkowych orzechów. Bez dodatku soli. Bezglutenowe.
Bezglutenowa mieszanka na pierogi. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny makaron NOODLE. Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Inulinę wykorzystuje się w kuchni jako dodatek do ciast, budyniów i kisieli, a także jako zagęszczacz w galaretkach. Ze względu na właściwości stabilizujące można jej używać do produkcji domowego majonezu. Można nią zagęszczać zupy i sosy.