Brak produktów
Ekologiczne wafelki (4x30g)
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz...
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.
Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości. Produkt pasteryzowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ogórki kwaszone produkowane w tradycyjny sposób z surowca najwyższej jakości. Elementem wyróżniającym produkt jest prowadzenie procesu fermentacji mlekowej bezpośrednio w słoju. Produkt pasteryzowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.
Produkt pasteryzowany. Idealny do JAJEK na twardo i warzyw lub jako dodatek do pizzy.
Ogórki konserwowe, krojone kanapkowe, bezglutenowe BIO. Produkt rolnictwa ekologicznego. Pasteryzowany.
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Oliwki zielone nadziewane migdałami w zalewie.
Przetarte ogórki kiszone to idealny dodatek do zupy ogórkowej.
Ekologiczny szczaw konserwowy. Produkt pasteryzowany.
Brzoskwinie w syropie ryżowym BIO - bezglutenowe 550 g (330 g). Produkt pasteryzowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Nasiona cieciorki (nazywane też grochem włoskim) pochodzą z upraw ekologicznych. Podane z ryżem lub pieczywem stanowią smaczne, pełnowartościowe danie. Produkt pasteryzowany. Źródło białka i błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Idealny dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Produkt pasteryzowany.
Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczne bezglutenowe gruszki w syropie ryżowym. Produkt pasteryzowany.
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany między innymi jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.
Roślinny zamiennik mięsa. Można go dodawać do zup, sosów, zapiekanek i makaronów. Odpowiedni do gotowania, smażenia, pieczenia czy panierowania. Produkt sterylizowany.
Ogórki kiszone małosolne. Produkt pasteryzowany.
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Pomidory PELATI bez skóry.