Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Ekologiczna fasola masłowa. Produkt sterylizowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealny do koktajli, sorbetów, lodów, deserów oraz jako dodatek do dań mięsnych. Produkt sterylizowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Pomidory PELATI bez skóry.
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Ekologiczne ogórki konserwowe znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczna fasola w zalewie. Produkt sterylizowany.
Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
Ogórki konserwowe, krojone kanapkowe. Pasteryzowane.
Brzoskwinie w syropie ryżowym BIO - bezglutenowe 500 g (320 g). Produkt pasteryzowany.
Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.
Ogórki kiszone małosolne. Produkt pasteryzowany.
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Ekologiczny seler marynowany. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.
Tofu soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję.
Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Nasze gruszki w syropie produkujemy ze starej odmiany Konferencja. W słoiku znajdują się ręcznie obrane połówki gruszek w esencjonalnej zalewie.
Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Produkt pasteryzowany. Idealny do JAJEK na twardo i warzyw lub jako dodatek do pizzy.
Ekologiczne oliwki Kalamata z pestką w zalewie.
Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych.
Jalape ños są doskonałe zarówno do sałatek czy kanapek. Nadają wyjątkowy smak każdej potrawie. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na zdecydowany smak i aromat przypraw doda wyrazistości każdej potrawie, do której zostanie dodana.
Kiszony czosnek niedźwiedzi stanowi idealny dodatek do dań gorących czy kanapek.
Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów.
Kompozycja najwyższej jakości owoców i przypraw korzennych, pozwalająca na stworzenie wybornego, aromatycznego grzańca na bazie herbaty lub innego ulubionego, jesienno-zimowego napoju.
Szparagi białe w zalewie. Produkt pasteryzowany. Słoik szklany.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
Kapusta kiszona zasmażana z grzybami leśnymi.
BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie. BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.
Zielone ekologiczne oliwki z pestką w zalewie.
Jackfruit ma włóknistą strukturę i świetnie nadaje się do kuchni wegańskiej, kiedy chcemy przygotować potrawy o cechach „rybnych”.
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany między innymi jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne oliwki Kalamata bez pestek w zalewie.