Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Pomidory PELATI bez skóry.
Ekologiczna fasola masłowa. Produkt sterylizowany.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Produkt nie zawiera konserwantów i sztucznych barwników
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.
Ekologiczna fasola w zalewie. Produkt sterylizowany.
Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.
Ogórki konserwowe, krojone kanapkowe. Pasteryzowane.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany między innymi jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych.
Jalape ños są doskonałe zarówno do sałatek czy kanapek. Nadają wyjątkowy smak każdej potrawie. Produkt pasteryzowany.
Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
Kapusta kiszona zasmażana z grzybami leśnymi.
Idealny do koktajli, sorbetów, lodów, deserów oraz jako dodatek do dań mięsnych. Produkt sterylizowany.
Nasze gruszki w syropie produkujemy ze starej odmiany Konferencja. W słoiku znajdują się ręcznie obrane połówki gruszek w esencjonalnej zalewie.
Produkt pasteryzowany. Do bezpośredniego spożycia.
Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne ogórki kiszone bezglutenowe. Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić się w zależności od pory roku.
Ogórki robione są według tradycyjnej receptury - doskonałą jędrność i tradycyjny, słodko-kwaśny smak, zawdzięczają octowej marynacie, pełnej aromatycznych przypraw. Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, zup lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Produkt sterylizowany.
Brzoskwinie w syropie ryżowym BIO - bezglutenowe 500 g (320 g). Produkt pasteryzowany.
Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.
Produkt pasteryzowany. Idealny do JAJEK na twardo i warzyw lub jako dodatek do pizzy.
Ekologiczny seler marynowany. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.
Ekologiczne oliwki Kalamata z pestką w zalewie.
Kiszony czosnek niedźwiedzi stanowi idealny dodatek do dań gorących czy kanapek.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie. BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.
Ekologiczne oliwki Kalamata bez pestek w zalewie.
Zielone ekologiczne oliwki z pestką w zalewie.
Jackfruit ma włóknistą strukturę i świetnie nadaje się do kuchni wegańskiej, kiedy chcemy przygotować potrawy o cechach „rybnych”.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych.
Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na zdecydowany smak i aromat przypraw doda wyrazistości każdej potrawie, do której zostanie dodana.
Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Szparagi białe w zalewie. Produkt pasteryzowany. Słoik szklany.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.
Ogórki kiszone małosolne. Produkt pasteryzowany.
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów.
Kompozycja najwyższej jakości owoców i przypraw korzennych, pozwalająca na stworzenie wybornego, aromatycznego grzańca na bazie herbaty lub innego ulubionego, jesienno-zimowego napoju.
Ekologiczne ogórki konserwowe znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.