Brak produktów
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać...
Kukurydza to obok PSZENICY i ryżu najpopularniejsza roślina uprawna świata. Gotuje się z niej zupy, przyrządza rozmaite farsze, dodaje do dań mięsnych i warzywnych.
Pomidory PELATI bez skóry.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych.
Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Przetarte ogórki kiszone to idealny dodatek do zupy ogórkowej.
Ekologiczna fasola w zalewie. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów.
Kompozycja najwyższej jakości owoców i przypraw korzennych, pozwalająca na stworzenie wybornego, aromatycznego grzańca na bazie herbaty lub innego ulubionego, jesienno-zimowego napoju.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
Brzoskwinie w syropie ryżowym BIO - bezglutenowe 500 g (320 g). Produkt pasteryzowany.
Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.
Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Ekologiczne bezglutenowe gruszki w syropie ryżowym. Produkt pasteryzowany.
Ogórki kiszone małosolne. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny seler marynowany. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.
Jalape ños są doskonałe zarówno do sałatek czy kanapek. Nadają wyjątkowy smak każdej potrawie. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna fasola masłowa. Produkt sterylizowany.
Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.
Gotowy dodatek do obiadu. Produkt pasteryzowany
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Produkt pasteryzowany. Idealny do JAJEK na twardo i warzyw lub jako dodatek do pizzy.
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Ekologiczne oliwki Kalamata z pestką w zalewie.
Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych.
Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na zdecydowany smak i aromat przypraw doda wyrazistości każdej potrawie, do której zostanie dodana.
Kiszony czosnek niedźwiedzi stanowi idealny dodatek do dań gorących czy kanapek.
Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.
Owoc róży w zalewie octowej z przyprawami EKO
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Ekologiczne ogórki konserwowe znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.
Szparagi białe w zalewie. Produkt pasteryzowany. Słoik szklany.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany między innymi jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.
Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.
Ogórki konserwowe, krojone kanapkowe, bezglutenowe BIO. Produkt rolnictwa ekologicznego. Pasteryzowany.
Ekologiczne kiszone śliwki japońskie ume.
Letnia wersja trufli jest nadzwyczaj pożądana, gdyż zawiera cenne składniki odżywcze. Tak naprawdę trufle letnie w kawałkach są tym, czym jeszcze 15 lat temu był na stołach homar. Trufle letnie to rzadkie grzyby, które występują w większych ilościach na terenie Włoch. Są tak cenne, iż mieszkańcy kontrolują ich zbiór.
Ekologiczne ogórki konserwowe na occie jabłkowym. Bezglutenowe. Produkt pasteryzowany.
Tofu soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję.