Brak produktów
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać...
Authentic Fruits Acai Bowl Squeeze to innowacyjne smoothie z acai, gotowe do spożycia. To idealny produkt na śniadanie, jako przekąska, a nawet jako deser. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Nasze acai są zbierane z wielką miłością przez lokalną społeczność żyjącą w Puszczy Amazońskiej, aby dostarczyć Wam nowy, świeży, smaczny i...
Authentic Fruits Immunity Bowl Squeeze to całkowicie innowacyjne smoothie, gotowe do spożycia. To idealny produkt na śniadanie, jako przekąska, a nawet deser. Jest to produkt wykonany w 100 % z owoców bez dodatku cukru i innych dodatków. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Produkt do smarowania sporządzony z 49 g suszonych fig na 100 g wyrobu gotowego. Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Intensywny smak i zapach pasty idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli).
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.
Dodatek do smarowania, do deserów i dań gotowych. Wymieszać przed każdym użyciem.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 48 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Świetnie pasuje do klasycznego chleba i bułek oraz do wafli ryżowych i chrupkiego pieczywa.
Ekologiczny krem kokosowo-daktylowy ORZECHY LASKOWE.
Ekologiczny dżem z kiwi, pasteryzowany o obniżonej zawartości cukru. Dżem niskosłodzony to lepsza, zdrowsza alternatywa dla dżemów w pełni słodzonych. Można nie tylko smarować nim chleb albo domowe gofry, lecz także dodawać do deserów, czy też nadziewać nim naleśniki.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego białego SEZAMU.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z orzechów włoskich, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych orzechów.
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.