Brak produktów
Ekologiczne rodzynki sułtanki. Kraj pochodzenia: Turcja.
Produkt w 100% roślinny. Wstrząsnąć przed użyciem. Produkt UHT. Bez...
Środek żelujący do żywności. 22 g proszku wystarczają na ok. 1 kg owoców lub ok. 600 ml soku.
Ekologiczny mus z prostym składem - 34% mus truskawkowy, 33% mus bananowy, 33% mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia. Produkt pasteryzowany.
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu.
Przecier owocowo-warzywny.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów mlecznych, napojów...
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny mus z prostym składem - 34% mus mango, 33% mus bananowy, 33% mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia. Produkt pasteryzowany.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem orzechowy z delikatna nutą czekolady.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
Marmolada z mandarynek sycylijskich.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców moreli, barwa zbliżona do barwy owoców.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Czarna porzeczka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem z orzechów laskowych o smaku czekoladowym.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Konfitura z płatków róży jest produktem unikalnym na skalę europejską – to prawdziwa polska specjalność.
Zimowy Upominek - naturalny zestaw ziołowy