Brak produktów
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Produkt do smarowania sporządzony z 49 g suszonych fig na 100 g wyrobu gotowego. Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Dodatek do smarowania, do deserów i dań gotowych. Wymieszać przed każdym użyciem.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem orzechowy z delikatna nutą czekolady.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Marmolada z mandarynek sycylijskich.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców moreli, barwa zbliżona do barwy owoców.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.
Pasta stosowana jest do wielu azjatyckich dań np. pad tai, do wyrobu napojów, sosów, dipów, dresingów, kwaśnych zup oraz wszelkich dań wymagających kwaśnego smaku. Jest jednym z podstawowych składników sosu worcester.