Brak produktów
Wytworzona tylko z naturalnych składników przekąska owocowa bez dodatku...
Solone cienkie plastry z najlepszej jakości upraw.
Authentic Fruits Acai Bowl Squeeze to innowacyjne smoothie z acai, gotowe do spożycia. To idealny produkt na śniadanie, jako przekąska, a nawet jako deser. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Nasze acai są zbierane z wielką miłością przez lokalną społeczność żyjącą w Puszczy Amazońskiej, aby dostarczyć Wam nowy, świeży, smaczny i...
Promocja! Najniższa cena sprzed pierwszej obniżki 13,90 zł. Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka, banana i brzoskwini. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci jabłko- gruszka z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z jabłkiem i bananem. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z mieszanką owoców. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z truskawką i bananem. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Intensywny smak i zapach pasty idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli).
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka, banana i brzoskwini. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 48 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 63 %.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Świetnie pasuje do klasycznego chleba i bułek oraz do wafli ryżowych i chrupkiego pieczywa.
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.
Krem orzechowo - czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Krem stworzony jest z 100% ekologicznych, prażonych i mielonych orzechów makadamia, to esencja naturalnego bogactwa i smaku. Jego kremowa konsystencja i intensywny, orzechowy aromat sprawią, że każdy kęs będzie ucztą dla podniebienia
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem orzechowy z delikatna nutą czekolady.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.