Brak produktów
Ekologiczne wafelki (4x30g)
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz...
Ekologiczny mus z prostym składem - 34% mus truskawkowy, 33% mus bananowy, 33% mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia. Produkt pasteryzowany.
Przecier owocowo-warzywny.
Ekologiczny mus z prostym składem - 34% mus ananasowy, 33% mus bananowy, 33% mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny mus z prostym składem - 34% mus mango, 33% mus bananowy, 33% mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia. Produkt pasteryzowany.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Marmolada z mandarynek sycylijskich.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
Czarna porzeczka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny krem z orzechów laskowych o smaku czekoladowym.
Ekologiczny krem orzechowy z delikatna nutą czekolady.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
100 g produktu sporządzono z 80 g owców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców moreli z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców moreli, barwa zbliżona do barwy owoców.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.