Brak produktów
Naturalny żel do mycia twarzy, który dzięki kompozycji naturalnych...
Krem do twarzy Siła regeneracji daje skórze intensywne odżywienie i...
Authentic Fruits Acai Bowl Squeeze to innowacyjne smoothie z acai, gotowe do spożycia. To idealny produkt na śniadanie, jako przekąska, a nawet jako deser. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Nasze acai są zbierane z wielką miłością przez lokalną społeczność żyjącą w Puszczy Amazońskiej, aby dostarczyć Wam nowy, świeży, smaczny i...
Authentic Fruits Immunity Bowl Squeeze to całkowicie innowacyjne smoothie, gotowe do spożycia. To idealny produkt na śniadanie, jako przekąska, a nawet deser. Jest to produkt wykonany w 100 % z owoców bez dodatku cukru i innych dodatków. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Promocja. Najniższa cena z ostatnich 30 dni sprzed zastosowania pierwszej obniżki: 13,90 zł Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Produkt do smarowania sporządzony z 49 g suszonych fig na 100 g wyrobu gotowego. Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny krem kokosowo-daktylowy ORZECHY LASKOWE.
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Intensywny smak i zapach pasty idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli).
Ekologiczna świdośliwa, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.100 g produktu sporządzono z 80 g owoców świdośliwy.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Marmolada z mandarynek sycylijskich.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 48 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 63 %.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Świetnie pasuje do klasycznego chleba i bułek oraz do wafli ryżowych i chrupkiego pieczywa.
Ekologiczny dżem z kiwi, pasteryzowany o obniżonej zawartości cukru. Dżem niskosłodzony to lepsza, zdrowsza alternatywa dla dżemów w pełni słodzonych. Można nie tylko smarować nim chleb albo domowe gofry, lecz także dodawać do deserów, czy też nadziewać nim naleśniki.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego białego SEZAMU.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z orzechów włoskich, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych orzechów.
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.
Ekologiczny krem o kokosowo-migdałowy z daktylami.
Krem orzechowo - czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.