Brak produktów
Baton z kakao i czekoladą. Obniżona zawartość cukru. Nie zawiera oleju...
Baton z wanilią i czekoladą. Obniżona zawartość cukru. Nie zawiera oleju...
Przecier owocowy.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka, banana i brzoskwini. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z mieszanką owoców. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z truskawką i bananem. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Ekologiczny krem o kokosowo-migdałowy z daktylami.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka, banana i brzoskwini. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z pestek dyni, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych pestek.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
Marmolada z mandarynek sycylijskich.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.
Dodatek do smarowania, do deserów i dań gotowych. Wymieszać przed każdym użyciem.
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 63 %.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Świetnie pasuje do klasycznego chleba i bułek oraz do wafli ryżowych i chrupkiego pieczywa.
Ekologiczny krem kokosowo-daktylowy ORZECHY LASKOWE.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z orzechów włoskich, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych orzechów.
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.
Krem orzechowo - czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Ekologiczny przecier dla dzieci jabłko- gruszka z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z jabłkiem i bananem. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Idealnie sprawdzi się jako polewa do ciast, naleśników lub deserów.
Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczny bezglutenowy krem pistacjowo - kakaowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.