Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
100 % tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa nie zawiera cukru. Produkt Fair Trade.
To produkt 100 % naturalny i organiczny.
Składniki Fair Trade [kakao]: 95 %.
Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Kakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji.
Doskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak.
Gorąca czekolada do picia to doskonały napój, który rozgrzewa i czaruje smakiem! Idealny pomysł na zimowe wieczory.Zawartość kakao minimum: 40 %.Składniki Fair Trade: kakao, cukier trzcinowy. Ogółem: 90 %.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Ekologiczna, waniliowa czekolada do picia.
Ekologiczna, bezglutenowa pomarańczowo- imbirowa czekolada do picia.
Czekolada o podwyższonej zawartości kakao 50 %, intensywna w smaku. Mniej cukru, więcej kakao! Klasyczna czekolada w proszku zawiera minimum 32 % kakao, zaś ta wersja zawiera, aż 50 %.
Czujesz że opadasz z sił po całym dniu pracy, potrzebujesz czegoś gorącego by się rozgrzać lub zrelaksować przy kubku swojego ulubionego gorącego napoju.
Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.