Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem.
To produkt 100 % naturalny i organiczny.
100 % tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa nie zawiera cukru. Produkt Fair Trade.
Kakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji.
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Doskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak.
Gorąca czekolada do picia to doskonały napój, który rozgrzewa i czaruje smakiem! Idealny pomysł na zimowe wieczory.Zawartość kakao minimum: 40 %.Składniki Fair Trade: kakao, cukier trzcinowy. Ogółem: 90 %.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Składniki Fair Trade [kakao]: 95 %.
Ekologiczna, waniliowa czekolada do picia.
Ekologiczna, bezglutenowa pomarańczowo- imbirowa czekolada do picia.
Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
Czekolada o podwyższonej zawartości kakao 50 %, intensywna w smaku. Mniej cukru, więcej kakao! Klasyczna czekolada w proszku zawiera minimum 32 % kakao, zaś ta wersja zawiera, aż 50 %.