Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Ostatnio przeglądane
Peeling z soli z Morza Martwego o...
Ekologiczny kisiel kurkuma z dynią z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
Ekologiczny budyń orkiszowy z dodatkiem ekologicznych wiórków kokosowych, przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Budyń ryżowy z jabłkiem i cynamonem bezglutenowy BIO.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku cytrynowym.
Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).
Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
Budyń śmietankowy bezglutenowy BIO.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Ekologiczny kisiel dzikie owoce lasu z dodatkiem naturalnych soków i w 100% z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. Produkt nie zawiera glutenu.
Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku cytrynowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku truskawkowym.
Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku pomarańczowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku wiśniowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku truskawkowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku wiśniowym.
Ekologiczny kisiel z owocami jagodowymi.
Ekologiczny kisiel truskawkowy.
Ekologiczny kisiel żurawina z maliną z dodatkiem naturalnych soków i w 100% z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. Produkt nie zawiera glutenu.
Ekologiczny kisiel mniszek z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
Ekologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania.
Ekologiczny kisiel cytrynowy z rabarbarem.
Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.
Ekologiczny kisiel pokrzywa z miętą z dodatkiem naturalnych soków i w 100% z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. Produkt nie zawiera glutenu.
Ekologiczny deser bezglutenowy.
Ekologiczny deser bezglutenowy.
Ekologiczny deser bezglutenowy.
Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.
Ekologiczny agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.
Ekologiczny kisiel z bananami.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Ekologiczny budyń waniliowy z dodatkiem ekologicznej wanilii, przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Ekologiczny kisiel pigwowiec z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
Ekologiczny kisiel dzika róża z dodatkiem naturalnych soków i w 100% z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.