Brak produktów
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Ekologiczny cukier trzcinowy z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Ekologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Ekologiczny syrop klonowy jasny 100 %.
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczna melasa z buraka cukrowego z certyfikatem DEMETER.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Charakteryzuje go łatwość przyrządzania np. dodając go do zimnych lub gorących potraw.
Cukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi.
Syrop z agawy jest doskonałym środkiem słodzącym. Charakteryzuje się dużą rozpuszczalnością.
Ekologiczny ksylitol jest doskonałym zamiennikiem dla cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, herbaty, smoothie, deserów i lodów. 1 łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.