Brak produktów
Ekologiczne rodzynki sułtanki. Kraj pochodzenia: Turcja.
Produkt w 100% roślinny. Wstrząsnąć przed użyciem. Produkt UHT. Bez...
Ekologiczny cukier trzcinowy z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Ekologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stevia rebaudiana Bertoni.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Ekologiczna melasa z buraka cukrowego z certyfikatem DEMETER.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Cukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi.
Ekologiczny ksylitol jest doskonałym zamiennikiem dla cukru. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, herbaty, smoothie, deserów i lodów. 1 łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej.
Promocja. Cena przekreślona jest jednocześnie najniższą ceną w ciągu ostatnich 30 dni przed przeceną. Cukier kokosowy pozyskany z miąższu kokosa. Zostawia przyjemny posmak, zapakowany w korzystne opakowanie do przechowywania po otwarciu. Minimalny termin przydatności: koniec stycznia 2023r.