Brak produktów
Odprężający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Orzeźwiający do każdego rodzaju skóry formuła nie zawierająca...
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczny cukier trzcinowy z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Słodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą.
Inulinę wykorzystuje się w kuchni jako dodatek do ciast, budyniów i kisieli, a także jako zagęszczacz w galaretkach. Ze względu na właściwości stabilizujące można jej używać do produkcji domowego majonezu. Można nią zagęszczać zupy i sosy.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stevia rebaudiana Bertoni.
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi.
Ekologiczna melasa z buraka cukrowego z certyfikatem DEMETER.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Cukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
Idealny jako środek słodzący do ciast, deserów, napojów gorących, owsianki.
Erytrytol to naturalna substancja słodząca, stosowana jako alternatywa dla cukru tradycyjnego. Należy do grupy alkoholi cukrowych. Jest mniej słodszy od sacharozy (60 %-80 %).Doskonale nadaje się do słodzenia, gotowania i pieczenia.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Słodzik stołowy w płynie na bazie glikozydów stewiolowych naturalnego pochodzenia z rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni.
Słodzik stołowy na bazie erytrytolu i glikozydów stewiolowych ze stewii.
W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian. Typ A – delikatny klonowy smak (złoto bursztynowy kolor) Typ B – wyraźny klonowy smak (bursztynowy kolor) Typ C – intensywny klonowy smak (ciemno bursztynowy kolor)
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
Produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej.
Idealny jako środek słodzący do ciast, deserów, napojów gorących, owsianki.
Słodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą.
Erytrytol puder to zmielony oryginalny erytrytol pozyskiwany z bezglutenowych roślin zbożowych. Ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzuje się wysoką słodkością (60-80 %) sacharozy. Ma zerowy Indeks Glikemiczny oraz bardzo niski Indeks Insulinowy II= 2.
Ksylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach.
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
Ekologiczny syrop klonowy jasny 100 %.
Ksylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach.
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej.
Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy. Fruktozę można używać do słodzenia, pieczenia i gotowania.