Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Najwyższej jakości plastry ziemniaków delikatnie pieczone w oleju słonecznikowym, doprawione truflą letnią. Złocistobrązowa, chrupiąca przekąska jest również idealna do maczania w sosach lub jako przekąska z różnymi dodatkami.Pokruszone chipsy możesz wykorzystać jako alternatywę grzanek do sałatek lub kremowych zup.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt powoli smażony w temperaturze max. 170 stopni Celsjusza.
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
Pożywna przekąska bez glutenu, bez MSG, o wysokiej zawartości błonnika - Chipsy Seaveg jako pierwsze na świecie posiadały europejski certyfikat ekologiczny. Stworzone wyłącznie z 3 prostych składników. Pieczone tylko przez kilka sekund aby stworzyć tą pyszną, pożywną i chrupką przekąskę. Pyszne same w sobie, ale nadają się również jako dodatek do sushi...
Chrupiące płatki alg Nori w wersji Klasycznej - prażone z dodatkiem oleju sezamowego, a następnie oprószone solą. Ta naturalna, azjatycka przekąska z pazurem sprawdzi się jako smaczny i wartościowy zamiennik dla tłustych chipsów i innych niezdrowych przekąsek.
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane o smaku orzechowym w kształcie mamutów.
Chrupiące płatki alg Nori w wersji Kimchi - prażone z dodatkiem oleju sezamowego, a następnie oprószone pikantną mieszanką czerwonej papryki i soli. Ta naturalna, azjatycka przekąska z pazurem sprawdzi się jako smaczny i wartościowy zamiennik dla tłustych chipsów i innych niezdrowych przekąsek.
Chipsy kukurydziane o smaku pomidorowym BIO - bezglutenowe.
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku serowo-cebulowym. Idealna zdrowa przekąska.
Chipsy TORTILLA kukurydziane solone bezglutenowe.
Chipsy nachos kukurydziane o smaku serowym BIO - bezglutenowe.
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku orzeszków ziemnych.
Chrupki kukurydziane Spirale bezglutenowe.
Chrupki kukurydziano - jaglane Spirale bezglutenowe.
Ekologiczne chipsy ziemniaczane o smaku śmietanowo - cebulowym.
Idealna propozycja dla tych, którzy chcą się cieszyć klasycznym smakiem papryki w karbowanym wydaniu. Doskonałe na imprezę, wieczór filmowy, czy mecz z kolegami!Pakowane w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku ketchupowym. Idealna przekąska dla dzieci!
Kukurydziana pikantna przekąska o smaku chili, świetna alternatywa dla chipsów. Najlepiej smakuje w połączeniu z sosem salsa dip lub własnoręcznie zrobionym guacamole.
Tradycyjna przekąska w wydaniu ekologicznym. Nachosy z mąki kukurydzianej, z papryką. Wypiekane z ekologicznych składników, bez dodatku konserwantów, barwników i polepszaczy smaku.
Ekologiczne pieczone warzywne chipsy bezGLUTENowe. Zawierają 60% mniej tłuszczu niż zwykłe chipsy ziemniaczane.
Amaizin Coco Crispy Rolls - słodkie, chrupiące i wykonane z ekologicznego napoju kokosowego ze Sri Lanki. Całkowicie naturalne składniki, bezglutenowe i w 100 % wegańskie.
Każdy z nas zna chrupki kukurydziane. Teraz jest czas, by zacząć zabawę z wyjątkowymi i niestandardowymi kształtami przekąsek. Wesołe misie, zwariowane krokodyle czy urocze kwiatuszki wywołują uśmiech na twarzy dziecka i nie tylko, bo chrupki kukurydziane to nie tylko przekąska dla dzieci. Poza unikalnymi kształtami nasze chrupki kukurydziane wyróżnia...
Chrupki kukurydziano - gryczane Spirale bezglutenowe.
Suszone, pyszne i chrupiące plasterki banana są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy oraz tradycyjnych chipsów. Znakomicie smakują jako samodzielna, słodka przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.
Chipsy z ciecierzycy z solą morską. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne chrupki kimifinne to świetna przekąska dla dzieci i dorosłych. Nachosy serowe nie zawierają glutenu, soi i orzechów.
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem soli morskiej.
Wegańskie chipsy serowo - cebulowe to świetna przekąska ziemniaczana wyróżniająca się zarówno niestandardową grubością, jak i kształtem oraz dodatkiem wyjątkowo aromatycznych przypraw.
Chrupiące płatki alg Nori w wersji Wasabi - prażone z dodatkiem oleju sezamowego, a następnie oprószone pikantną mieszanką wasabi. Ta naturalna, azjatycka przekąska z pazurem sprawdzi się jako smaczny i wartościowy zamiennik dla tłustych chipsów i innych niezdrowych przekąsek.
Ekologiczne prażone chipsy kokosowe to pyszna i chrupiąca przekąska, która może stanowić doskonały zamiennik dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują samodzielnie, jak również w musli i płatkach śniadaniowych. Idealne także do wypieków.
Ekologiczne, bezglutenowe krążki kukurydziane.
Ekologiczne chipsy bananowe słodzone to pyszna i chrupiąca przekąska, która może stanowić doskonały zamiennik dla konwencjonalnych słodyczy.
Ekologiczne suszone krążki jabłka mogą stanowić samodzielną przekąskę oraz doskonały dodatek do kompotów i ciast.
Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych
Trójkąty chrupki to lekka przekąska dla każdego. Delektuj się ich pysznym smakiem zawsze, gdy masz na nie ochotę. Bez glutenu i drożdży.
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane z solą morską. Idealna przekąska dla dzieci!
Tradycyjna przekąska w wydaniu ekologicznym. Nachosy z mąki kukurydzianej, z kwaśną śmietanką i cebulką. Wypiekane z ekologicznych składników, bez dodatku konserwantów, barwników i polepszaczy smaku.
Solone cienkie plastry z najlepszej jakości upraw.
Ekologiczne chrupki kimifinne to świetna przekąska dla dzieci i dorosłych. Serduszka o smaku słonego karmelu nie zawierają glutenu, soi i orzechów.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt powoli smażony w temperaturze max. 165 stopni Celsjusza.
Chipsy z ziołami prowansalskimi to świetna przekąska ziemniaczana wyróżniająca się zarówno niestandardową grubością, jak i kształtem oraz dodatkiem wyjątkowo aromatycznych przypraw.
Ekologiczne talarki. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Chrupki zbożowe z miodem. Ekologiczne kulki miodowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Chipsy TORTILLA kukurydziane paprykowe bezglutenowe.
Chipsy z ciecierzycy z rozmarynem. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne, kukurydziane chrupki w kształcie Świnki Peppy o smaku jabłkowo-marchwiowym dla dzieci po 12 miesiącu życia. Naturalnie bezglutenowe.
Ekologiczne chrupki kimifinne to świetna przekąska dla dzieci i dorosłych. Pałeczki ketchupowe nie zawierają glutenu, soi, orzechów i są odpowiednie dla wegan.
Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Polecamy do pochrupania zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.
Idealne na każdą okazję, niezależnie od tego, czy chodzi o imprezę, spotkanie z przyjaciółmi, wieczór filmowy, czy mecz z kolegami.Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukru. Niesmażone. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Chipsy z ciecierzycy z papryką i czosnkiem. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne krążki kukurydziane.
Chrupiące frytki jabłkowe to wyśmienita przekąska. Polecamy zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Ekologiczny, najsmaczniejszy i najbardziej chrupiący sposób na naukę alfabetu. Niezależnie od tego, czy jesteś w domu, z przyjaciółmi, bawisz się na świeżym powietrzu, czy w przedszkolu: ekologiczne precelki na bazie orkiszu to zawsze właściwy wybór. Odpowiednie dla dzieci od 3 roku życia.
Najwyższej jakości plastry ziemniaków delikatnie pieczone w oleju słonecznikowym.Złocistobrązowa, chrupiąca przekąska jest również idealna do maczania w sosach lub jako przekąska z różnymi dodatkami.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Pożywna przekąska bez glutenu, bez MSG, o wysokiej zawartości błonnika - Chipsy Seaveg jako pierwsze na świecie posiadały europejski certyfikat ekologiczny. Stworzone wyłącznie z 3 prostych składników. Pieczone tylko przez kilka sekund aby stworzyć tą pyszną, pożywną i chrupką przekąskę. Pyszne same w sobie, ale nadają się również jako dodatek do sushi...
Chipsy z bobu to pyszna roślinna przekąska. Zapakowane w niewielką paczkę o wadze 50 gramów, którą można zabrać ze sobą wszędzie – do pracy, na wycieczkę, jako przegryzkę do samochodu i atrakcyjny, zdrowy dodatek do lunchówki nastolatka. Chipsy z bobu to również bogactwo białka roślinnego i błonnika, które jest bardzo pożądanym składnikiem diety wegańskiej.
Chrupki kukurydziane ANGELINA jabłko-truskawka przeznaczone są dla dzieci od 10 miesiąca życia. Produkt bezGLUTENowy, bez laktozy, wolny od SOJA i ORZECHY. Bez dodatku cukru i soli.
Bezglutenowy przysmak grochowy o smaku paprykowym. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Amaizin Coco Crispy Rolls - słodkie, chrupiące i wykonane z ekologicznego napoju kokosowego ze Sri Lanki. Całkowicie naturalne składniki, bezglutenowe i w 100 % wegańskie.
Chipsy bezglutenowe ze składników ekologicznych o smaku Jalapeno.