Brak produktów
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, poszukujących naparów o...
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczne suszone krążki ananasa to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do słodkich sałatek, sosów bakaliowych, deserów i koktajli.
Ekologiczne suszone owoce morwy czarnej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Morwa doskonale sprawdza się również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów. Przyrządzony z owoców morwy gęsty syrop z dodatkiem cukru trzcinowego może stanowić wartościowy zamiennik środków słodzących, idealny np. do słodzenia herbaty.
W niezbędniku znajdują się: - Susz Wigilijny BIO - Dary Natury 200g - Herbatka Świąteczna BIO - Dary Natury 120g - Sianko Wigilijne z Trawą Żubrówką - Dary Natury 8-12g
Ekologiczne figi mogą stanowić doskonałą przekąskę zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Świetnie nadają się do dosładzania dżemów owocowych. Polecamy jako dodatek do porannej owsianki, ciast, deserów. Na suszonych figach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.
Ekologiczna spirulina to rodzaj zielononiebieskiej mikroalgi o kształcie spirali. Ta słodkowodna alga dostępna w formie sproszkowanej pozyskiwana jest z najwyższej jakości glonów z kontrolowanych upraw.
Suszone owoce morwy białej to ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Idealne również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów.
Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.
Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.
Nazwa Panax pochodzi z greki i oznacza "wszystko leczący" - co najlepiej oddaje cechy i właściwości tej rośliny.
Ekologiczne figi mogą stanowić doskonałą przekąskę zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Świetnie nadają się do dosładzania dżemów owocowych. Polecamy jako dodatek do porannej owsianki, ciast, deserów. Na suszonych figach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczne jagody goji są jednym z najbardziej odżywczych produktów na świecie.
Ekologiczne jagody inkaskie to egzotyczne owoce, zwane również złotymi jagodami.
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Puffins to chrupiące owoce w zaskakująco nowej, lekkiej formie.
Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska.
Ekologiczna żurawina cięta słodzona cukrem trzcinowym to doskonała i pożywna samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.
Ekologiczne jagody goji są jednym z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Mogą być spożywane zarówno na surowo, jak również stanowić dodatek do porannej owsianki, kompotu, ciast, deserów oraz z gorącą wodą (jako herbata ziołowa).
ekologiczne suszone kasztany jadalne.
Ekologiczne śliwki kalifornijskie bez pestek suszone 100%.
Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do ciepłej owsianki na słodko, do ciast, deserów, kompotów np. w połączeniu z innymi owocami oraz do różnych, ciekawych smakowo sosów. Polecamy także jako dodatek do mięs, sałatek, pierogów, knedli.
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.
Ekologiczne śliwki węgierki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.
Produkt wytworzony z wodorostów Wakame, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany.
Puffins to chrupiące owoce w zaskakująco nowej, lekkiej formie. Dzięki unikatowej technologii suszenia próżniowego Puffing zachowaliśmy naturalną słodycz dojrzałych owoców i ich wartości odżywcze.
Ekologiczne maliny liofilizowane to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Poddane procesowi liofilizacji zachowują pełnię składników odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Ekologiczne mango liofilizowane to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Poddane procesowi liofilizacji zachowuje pełnię składników odżywczych. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Opakowanie zawiera 6 płatów alg nori. Algi uprawiane są na Wybrzeżu Północno-Zachodnim (Korea Południowa). 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
Mata bambusowa o rozmiarach 24 x 24 cm, służąca do zwijania sushi.
Pałeczki wykonane z drewna bambusowego, które jest wytrzymałe i ma wysoką odporność na złamanie.
Ekologiczna suszona żurawina jest szczególnie polecana do zaparzania w formie herbatki.
BIO OWOCOWE Różdżki Smaku to zestaw 5 różnych owoców liofilizowanych o pięknych kolorach i smakach, zamkniętych w kolorowych saszetkach.
Ekologiczne wiśnie suszone na słońcu to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz kompotów.
Produkt wytworzony z wodorostów Nori, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Biały nalot może wynikać z naturalnie występująej soli.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.