Brak produktów
Pasta stosowana jest do wielu azjatyckich dań np. pad tai, do wyrobu...
Mąka z korzenia maranty trzcinowej
Ekologiczna zupa ogórkowa z bluszczykiem kurdybankiem.
Ekologiczna zupa krem z topinamburu.
Gęsta, zielona pasta z kawałkami szpinaku. Łagodny smak szpinaku z nutą orzeszków piniowych. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
Falafel Curry to danie bardzo łatwe w przygotowaniu, idealna propozycja na obiad lub kolację dla wszystkich osób, które mają mało czasu na gotowanie.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw, Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Ekologiczne pesto czerwone z suszonych pomidorów. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Ekologiczna pasta z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.
Roślinne danie do samodzielnego przygotowania na bazie kuskusu z warzywami i przyprawami, bez dodatku soli.Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Ekologiczna sałatka z Alg. Produkt sterylizowany. 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
Ekologiczne, bezglutenowe i wegańskie flaczki.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.
Gęsta pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii. Idealna do pieczywa.
Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
Seitan, zwany też inaczej "chińskim mięsem" jest wysokobiałkowym produktem wegańskim, wytwarzanym z glutenu pszennego. Stosuje się go głównie jako substytut mięsa.
Pasta warzywna z papryką sprawdzi się jako dodatek do kanapek, mięs, sosów oraz wielu innych potraw. Polecana jest również weganom. Produkt pasteryzowany.
Wyśmienity paprykarz na bazie najwyższej jakości warzyw z polskich gospodarstw ekologicznych.
Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ekologiczny, wegański, bezglutenowy gulasz w stylu tajskim. Produkt pasteryzowany.
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański.
Łagodny tajski sos curry zawierający 52 % chlebowca. Idealny ze świeżymi warzywami, ryżem lub chlebkiem naan. W kilka minut możesz postawić na stole pyszne orientalne danie.
Łagodny tajski sos curry zawierający 52 % chlebowca. Idealny ze świeżymi warzywami, ryżem lub chlebkiem naan. W kilka minut możesz postawić na stole pyszne orientalne danie.
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej.
Mieszanka 5 aromatycznych fasoli z papryką, kukurydzą w sosie pomidorowym z przyprawami.
Ekologiczna kapusta czerwona z jabłkiem. Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Ekologiczna, bezglutenowa kapusta z grochem. Produkt pasteryzowany.
Idealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba.
Danie w proszku do szybkiego przygotowania pysznych warzywnych burgerów.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i czerwoną pastą curry.
Wegański sos warzywny z napojem kokosowym i przyprawą curry.
Wegetariański sos warzywny z pikantnym serem ementaler i ziołami.
Ekologiczny Tempeh - tradycyjny składnik kuchni indonezyjskiej wytwarzany z ziaren soi poddawanych procesowi fermentacji.
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
Warzywna pasta kanapkowa z cieciorką i koncentratem pomidorowym. Zawartość warzyw: 78 %. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w oleju słonecznikowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Śródziemnomorski klasyczny smak nawiązujący do smaku tradycyjnych, sycylijskich przepisów z Bonagii.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Tofu soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję.