Brak produktów
Wytworzona tylko z naturalnych składników przekąska owocowa bez dodatku...
Solone cienkie plastry z najlepszej jakości upraw.
Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Ekologiczna mieszanka 5 aromatycznych rodzajów fasoli z papryką i kukurydzą w sosie pomidorowym z przyprawami w puszce. Świetna do chili sin carne, jako nadzienie do wrapów i tacos, do gulaszu i ryżu. Mieszanka jest gotowa do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystaną od razu mieszankę do szklanego pojemnika aby nie została...
Przepyszna mieszanka na gulasz z zamiennikiem mięsa w kawałkach. Goulash Mix jest roślinny, bogaty w białko i błonnik, wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore® i gotowy w zaledwie 10 minut!
Grzybowy strogonow to danie gotowe. Główne składniki to ciecierzyca, fasola oraz boczniaki. Danie wegańskie, bez glutenu, bez dodatku cukru.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
Ekologiczne pesto czerwone z suszonych pomidorów. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Pasta warzywna z papryką sprawdzi się jako dodatek do kanapek, mięs, sosów oraz wielu innych potraw. Polecana jest również weganom. Produkt pasteryzowany.
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Ekologiczna, bezglutenowa kapusta z grochem. Produkt pasteryzowany.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Produkt bezglutenowy.Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka. Niska zawartość cukrów. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka. Niska zawartość cukrów. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Gęsta pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealna do pieczywa.
Idealne jako dodatek do dań z makaronem, sałatek, pizzy lub bruschetty.
PlanTuna® to roślinna alternatywa dla TUŃCZYKA wytwarzana z białka sojowego. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości RYB, takie duże ilości białka i kwasów tłuszczowych Omega-3 ze źródeł roślinnych.Produkt sterylizowany.
Barszcz biały jaglany bezglutenowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Zupa w kubku z Makaronem i sosem pomidorowym Napoli.
Mieszanka do samodzielnego przygotowania falafeli gryczanych. Niska zawartość cukru. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo - szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej.Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
Burger Mix to pyszna, naturalna alternatywa dla mięsa mielonego - bogata w białko, bez glutenu, wzbogacona kulturami Lactospore®. Po prostu zamień mięso mielone na Burger Mix w ulubionym daniu: burgerach, klopsach, spaghetti bolognese, lasagne, tacos, zapiekankach czy faszerowanych ziemniakach.
Ekologiczne, bezglutenowe, gotowe do zjedzenia danie z grzybami shitake, zieloną soczewicą i warzywami w sosie na bazie czerwonego curry z kokosem. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Tofu organiczne gotowe do spożycia. Można użyć jako zamiennik mięsa, nabiału i JAJA. Odcedzić przed użyciem.
Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany. Danie wegańskie, bez glutenu, bez dodatku cukru.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw, Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
Gęsta pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii. Idealna do pieczywa.
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Ekologiczna pasta z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.
Wyśmienity paprykarz na bazie najwyższej jakości warzyw z polskich gospodarstw ekologicznych.
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej.
Ekologiczna kapusta czerwona z jabłkiem. Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Feijoada to narodowe danie Brazylii - to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Produkt gotowy do polania bezpośrednio na świeżo odcedzony makaron.Aby wzmocnić aromat i smak składników, wskazane jest podgrzanie sosu na małym ogniu lub w kuchence mikrofalowej
PlantZalmon to roślinna alternatywa dla łososia wytwarzana z białka sojowego. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości RYB, takie jak białko ze źródeł roślinnych.Pasta roślinna z białkiem z grochu i białkiem z soi. Produkt sterylizowany
PlanTuna to roślinna alternatywa dla TUŃCZYKA wytwarzana z białka sojowego. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości RYB, takie jak białko ze źródeł roślinnych.Pasta roślinna z białkiem z grochu i białkiem z soi. Produkt sterylizowany.
PlanTuna® to roślinna alternatywa dla TUŃCZYKA wytwarzana z białka sojowego. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości RYB, takie jak duże ilości białka i kwasów tłuszczowych Omega-3 ze źródeł roślinnych.Produkt sterylizowany.
Krem z dyni z olejem lnianym, oliwą z oliwek extra virgin i odrobiną napoju kokosowego. Doprawione curry i rozmarynem. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany.
Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Produkt do bezpośredniego spożycia po podgrzaniu. Produkt pasteryzowany.
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany.Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.