Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron Tagliatelle z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu bezglutenowy BIO - Pasta Natura 250 g Zobacz większe

Makaron Tagliatelle z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu bezglutenowy BIO - Pasta Natura 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 17 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 17 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,85 zł.


17,70 zł

7,08 zł za 100 g

Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu.
Źródło błonnika pokarmowego i białka.

Więcej szczegółów

Uwaga: Ostatnie sztuki

SKŁADNIKI
50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Napełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1410 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANBE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 250
Objętość brutto (ml) 2093
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): PASTA NATURA
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: PASTA NATURA SRL, Via Cantarane, 1, 12020 Villafalletto CN
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 180

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: