Brak produktów
Baton Petarda to doskonały wybór przed treningiem, jako szybka...
Baton Aloha to doskonała opcja na szybką przekąskę w pracy, przed...
Olej z pestek winogron jest odporny na działanie wysokich temperatur, dzięki czemu nadaje się do smażenia, grillowania i pieczenia.
Ten uniwersalny olej idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia i smażenia w głębokim tłuszczu. Uzyskiwany jest ze specjalnych, mocno oleistych odmian słonecznika i wyróżnia się wyjątkową odpornością na wysokie temperatury – aż do 210°C.
Spożywczy olej arganowy virgin, tłoczony na zimno.
Ekologiczny tłuszcz kakaowy bezglutenowy.
Tłoczony na zimno jest jednocześnie delikatnym olejem Gourmet o wysokiej zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Dodatkowo jest on bogaty w witaminę E, dzięki czemu chroni komórki przed stresem oksydacyjnym. Już 3 łyżki (30 ml) oleju z MIGDAŁÓW pokrywają dzienne zapotrzebowanie. Dzięki delikatnemu migdałowemu smakowi jest on idealny do...
Olej z orzechów włoskich jest źródłem kwasów tłuszczowych Omega-3. Kwas alfa-linolenowy (ALA) pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g ALA dziennie (4 ml/ 1 łyżeczka).
Odpowiedni do dań z warzywami, zup, sałatek i dressingów.
Ekologiczna mieszanka oleju rzepakowego i lnianego.
Olej shea BIO PLANÈTE to cząstka Afryki w europejskiej kuchni. To „złoto afrykańskich kobiet” jest nie tylko stosowane tradycyjnie w kosmetyce (do pielęgnacji skóry i włosów) i medycynie, ale jest także obecne w diecie.
Ghee jest tłuszczez z masła, które charakteryzuje się wysokim punktem dymienia do 250 stopni Celcjusza. Kozie masło posiada smaczny, charakterystyczny smak. Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
Świeżo tłoczona oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, o intensywnym zapachu i niepowtarzalnym aromacie białej trufli.
Olej tłoczony na zimno z nasion wiesiołka dwuletniego pochodzących z polskich ekologicznych gospodarstw rolnych. Olej można dodawać do różnych potraw lub spożywać sam.