Brak produktów
Korektor w płynie Perfect One puroBIO WYBIERZ KOLOR 01...
Korektor w płynie Perfect One puroBIO WYBIERZ KOLOR 01...
Ekologiczny krem o kokosowo-migdałowy z daktylami.
Krem orzechowo - czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
Ekologiczna świdośliwa, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.100 g produktu sporządzono z 80 g owoców świdośliwy.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna przekąska jogurtowa z truskawką i bananem. 40% jogurtu i 60% owoców. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Krem stworzony jest z 100% ekologicznych, prażonych i mielonych orzechów makadamia, to esencja naturalnego bogactwa i smaku. Jego kremowa konsystencja i intensywny, orzechowy aromat sprawią, że każdy kęs będzie ucztą dla podniebienia
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z pestek dyni, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych pestek.
Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
Ekologiczny krem orzechowy na bazie nieprażonych orzeszków piniowych. Idealny do krakersów, pesto, sosów, ciast i lodów.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.