Brak produktów
Ciastka w kształcie zwierzaczków to idealny wybór na słodki poczęstunek...
Dla każdej kobiety niezależnie od typu cery, która szuka dobrego...
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Dodatek do smarowania, do deserów i dań gotowych. Wymieszać przed każdym użyciem.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Sporządzono z 52 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Promocja. Najniższa cena z ostatnich 30 dni sprzed zastosowania pierwszej obniżki: 13,90 zł Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny przecier owocowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.