Brak produktów
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Naturalne tabletki do mycia zębów są doskonałą alternatywą dla...
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z pestek dyni, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych pestek.
Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Świetnie pasuje do klasycznego chleba i bułek oraz do wafli ryżowych i chrupkiego pieczywa.
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
Ekologiczna świdośliwa, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.100 g produktu sporządzono z 80 g owoców świdośliwy.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.