Brak produktów
Baton Petarda to doskonały wybór przed treningiem, jako szybka...
Baton Aloha to doskonała opcja na szybką przekąskę w pracy, przed...
Ostatnio przeglądane
Tonik do cery naczynkowej...
Klasyczne płatki śniadaniowe, to...
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
Ekologiczna świdośliwa, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.100 g produktu sporządzono z 80 g owoców świdośliwy.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka i truskawki. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci jabłko- gruszka z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Krem stworzony jest z 100% ekologicznych, prażonych i mielonych orzechów makadamia, to esencja naturalnego bogactwa i smaku. Jego kremowa konsystencja i intensywny, orzechowy aromat sprawią, że każdy kęs będzie ucztą dla podniebienia
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z pestek dyni, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych pestek.
Ekologiczny krem orzechowy na bazie nieprażonych orzeszków piniowych. Idealny do krakersów, pesto, sosów, ciast i lodów.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny krem o kokosowo-migdałowy z daktylami.
Ekologiczny przecier dla dzieci z jabłka, banana i brzoskwini. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
Krem można wykorzystać również jako dodatek do deserów, przekąsek, wypieków czy kremów.