Brak produktów
Nasturcja to ozdobna roślina uprawna, wykorzystywana również w...
Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ostatnio przeglądane
Wykorzystując ponownie opakowanie...
Wyśmienity dodatek do chleba, do pomysłowych kanapek lub do gotowania i uszlachetniania potraw.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI.
Zamiennik mięsa mielonego bez SOI, jest roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore®.
Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii.
Tikka masala to pyszny wegański sos curry o indyjskich korzeniach.
Curry z Madrasu to łagodny sos wywodzący się z południowych Indii.
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
Kremowa zupa z marchwi z dodatkiem mleka kokosowego.
Barszcz jest przygotowany z ekologicznych, wyselekcjonowanych buraków.
Ekologiczne, bezglutenowe danie gotowe z brązowymi pieczarkami, ciecierzycą i warzywami w sosie na bazie żółtego curry i kokosa.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Ekologiczna pasta z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.
Feijoada to narodowe danie Brazylii - to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Pikantna zupa z ekologicznych składników z grzybami shiitake i kremem kokosowym.
Grzybowy strogonow to danie gotowe. Główne składniki to ciecierzyca, fasola oraz boczniaki. Danie wegańskie, bez glutenu, bez dodatku cukru.
Aromatyczna pasta z dodatkiem batatów i aromatycznego rozmarynu. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.
To rozkosz dla smakoszy, która łączy w sobie najlepsze składniki, tworząc bogaty i aromatyczny sos, idealny do podniesienia poziomu każdego dania.
Krem z borowików marki Sacchi Tartufi to wysokiej jakości produkt dla smakoszy, sporządzony ze starannie dobranych składników i fachowo przetworzony w celu uwydatnienia bogatego i aromatycznego smaku borowików.
Meaty Mix to pyszna, naturalna alternatywa dla mięsa mielonego doprawiona aromatycznymi przyprawami, doskonała do potraw włoskich i nie tylko.
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej.
Pożywny Strogonow pomoże zbudować masę mięśniową, a także wzmocnić serce.
Carpaccio przyrządzone ze świeżych letnich trufli, z dodatkiem oleju słonecznikowego, jest gotowe do użycia.