Brak produktów
Chrupiące ciastka, które idealnie nadają się jako przekąska, do kawy,...
Trójkąty chrupki to lekka przekąska dla każdego. Delektuj się ich pysznym smakiem zawsze, gdy masz na nie ochotę. Bez glutenu i drożdży.
Kukurydziana przekąska, świetna alternatywa dla chipsów. Najlepiej smakuje w połączeniu z sosem salsa dip lub własnoręcznie zrobionym guacamole.
Wegańskie chipsy serowo - cebulowe to świetna przekąska ziemniaczana wyróżniająca się zarówno niestandardową grubością, jak i kształtem oraz dodatkiem wyjątkowo aromatycznych przypraw.
Chrupiące płatki alg Nori w wersji Kimchi - prażone z dodatkiem oleju sezamowego, a następnie oprószone pikantną mieszanką czerwonej papryki i soli. Ta naturalna, azjatycka przekąska z pazurem sprawdzi się jako smaczny i wartościowy zamiennik dla tłustych chipsów i innych niezdrowych przekąsek.
Idealne na każdą okazję, niezależnie od tego, czy chodzi o imprezę, spotkanie z przyjaciółmi, wieczór filmowy, czy mecz z kolegami.Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukru. Niesmażone. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku serowym. Idealna przekąska dla dzieci!
Ekologiczne, kukurydziane chrupki w kształcie Świnki Peppy o smaku jabłkowo-marchwiowym dla dzieci po 12 miesiącu życia. Naturalnie bezglutenowe.
Kukurydziana pikantna przekąska o smaku chili, świetna alternatywa dla chipsów. Najlepiej smakuje w połączeniu z sosem salsa dip lub własnoręcznie zrobionym guacamole.
Solone cienkie plastry z najlepszej jakości upraw.
Autentyczny smak trufli – 100% naturalnych aromatów.
Suszone, pyszne i chrupiące plasterki banana są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy oraz tradycyjnych chipsów. Znakomicie smakują jako samodzielna, słodka przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.
Suszone, pyszne i chrupiące plasterki banana są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy oraz tradycyjnych chipsów. Znakomicie smakują jako samodzielna, słodka przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.
Ekologiczne pieczone warzywne chipsy bezGLUTENowe. Zawierają 60% mniej tłuszczu niż zwykłe chipsy ziemniaczane.