Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Syrop z maliny jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.
Ogórki robione są według tradycyjnej receptury - doskonałą jędrność i tradycyjny, słodko-kwaśny smak, zawdzięczają octowej marynacie, pełnej aromatycznych przypraw. Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, zup lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Sok uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERA, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie ogórków kwaszonych oraz pasteryzację.
Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja nieznacznie mogą się różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki soku z brzozy.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek oraz pasteryzację.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ekologiczne ogórki kiszone bezglutenowe. Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić się w zależności od pory roku.
Marchewka niezwykle często gości na polskich stołach - zazwyczaj w formie gotowanej. Można również kosztować jej w formie pysznego soku.
Sok z imbiru z dodatkiem soku z cytryn. Sok NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Syrop żurawinowy jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.