Brak produktów
Sok z granatu zachwyca swoim smakiem, aromatem i głęboką, czerwoną...
Pod względem botanicznym dziki ryż to nie ryż, ale dzika trawa wodna,...
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
Sok uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.
Syrop z maliny jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja nieznacznie mogą się różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki soku z brzozy.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek oraz pasteryzację.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie ogórków kwaszonych oraz pasteryzację.
Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.
Sok z imbiru z dodatkiem soku z cytryn. Sok NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERA, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Naturalnie mętny sok wyprodukowany z bananów i jabłek, które poddaje się tłoczeniu na prasie.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.