Brak produktów
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie ogórków kwaszonych oraz pasteryzację.
Syrop z maliny jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.
Syrop żurawinowy jest doskonałym produktem do sporządzania napojów.
Ogórki robione są według tradycyjnej receptury - doskonałą jędrność i tradycyjny, słodko-kwaśny smak, zawdzięczają octowej marynacie, pełnej aromatycznych przypraw. Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, zup lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Marchewka niezwykle często gości na polskich stołach - zazwyczaj w formie gotowanej. Można również kosztować jej w formie pysznego soku.
Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja nieznacznie mogą się różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki soku z brzozy.
Kwasowość: 10 %. Produkt niepasteryzowany. Ocet spirytusowy od lat stosuje się do marynowania i konserwowania warzyw, grzybów i owoców. Dodany do zalewy do RYB morskich i słodkowodnych nadaje im kwaskowatego aromatu. Ocet jest również dodatkiem do tradycyjnie przygotowywanych galaret.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Ogórki DELUXE to specjalna odmiana wyselekcjonowanych ogórków o mniejszym rozmiarze i dużej chrupkości - idealna do sałatek, lub na przystawkę. Produkt pasteryzowany.
Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, SELERA, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Sok uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.
Ekologiczne ogórki kiszone bezglutenowe. Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić się w zależności od pory roku.
Sok z imbiru z dodatkiem soku z cytryn. Sok NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek oraz pasteryzację.