Brak produktów
Sok z granatu zachwyca swoim smakiem, aromatem i głęboką, czerwoną...
Pod względem botanicznym dziki ryż to nie ryż, ale dzika trawa wodna,...
Chipsy nachos kukurydziane o smaku serowym BIO - bezglutenowe.
Chipsy kukurydziane o smaku pomidorowym BIO - bezglutenowe.
Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany.
Chipsy TORTILLA kukurydziane paprykowe bezglutenowe.
Ekologiczna mieszanka 5 aromatycznych rodzajów fasoli z papryką i kukurydzą w sosie pomidorowym z przyprawami w puszce. Świetna do chili sin carne, jako nadzienie do wrapów i tacos, do gulaszu i ryżu. Mieszanka jest gotowa do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystaną od razu mieszankę do szklanego pojemnika aby nie została...
Feijoada to narodowe danie Brazylii - to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!
Sos niezbędny do przygotowania tradycyjnych tacos, ale również do każdego innego dania. Mieszanka pomidorów, papryki jalapeno oraz cebuli sprawia, że sos do taco jest bardzo wyrazisty i aromatyczny. Sos idealnie pasuje do tacos shells, sałatek, wrapów i do dań z grilla.
Chipsy TORTILLA kukurydziane solone bezglutenowe.
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Ekstrakt miąższu kokosa (17 % tłuszczu) z wodą. Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.
Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania.