Brak produktów
Suplement diety.
Sok z wiśni wytworzony z najwyższej jakości koncentratu. Do...
Przecier pomidorowy Passata.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
Pomidory PELATI bez skóry.
Ekologiczna fasola w zalewie. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna fasola masłowa. Produkt sterylizowany.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Fregola to makaron typowy dla tradycji kulinarnej Sardynii, występuje w charakterystycznej formie nieregularnych kuleczek.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.