Brak produktów
Ciastka w kształcie zwierzaczków to idealny wybór na słodki poczęstunek...
Dla każdej kobiety niezależnie od typu cery, która szuka dobrego...
Mąka ŻYTNIA typ 720 Chlebowa znakomicie nadaje się do przygotowania tradycyjnego zakwasu i domowego wypieku chleba na zakwasie.
Mąka z czerwonej soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań, zup, do panierowania, do wypieku ciasteczek, muffinów czy przygotowywania ciasta naleśnikowego.
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.