Brak produktów
Lekkie, nietłuste perfumy do ciała w formie poręcznego balsamu, który...
Lekkie, nietłuste perfumy do ciała w formie poręcznego balsamu, który...
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.
Idealna do wyrobu ciasta kruchego, rogalików, kruchych babeczek i tart. Często stosowana do podsypywania ciasta na pizzę. Można ją wykorzystywać do dań wytrawnych, w trakcie panierowania mięs, zagęszczania sosów czy przyrządzania łazanek. Polecamy łączenie krupczatki z innymi mąkami, aby dodać wypiekom kruchości i puszystości. Dodanie krupczatki do mąki...
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.