Brak produktów
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.