Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Baton Brownie KETO bez dodatku cukrów bezglutenowy - Baton Warszawski 50 g Zobacz większe

Baton Brownie KETO bez dodatku cukrów bezglutenowy - Baton Warszawski 50 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 6 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 6 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,30 zł.


6,60 zł

13,20 zł za 100 g

Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej gorzkiej czekolady. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika.

Więcej szczegółów

Smakuje jak brownie, wiec polecamy go fanom ciast czekoladowych. Doskonała przekąska na deser lub drugie śniadanie.

SKŁADNIKI
erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane, mąka MIGDAŁOWA 12,7 %, wiórki kokosowe, olej kokosowy, czekolada gorzka bez dodatku cukru 7,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), aromat waniliowy], kakao, koncentrat białka ryżowego, inulina, lecytyny ze słonecznika, słonecznik, sól kłodawska, wanilia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1689 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 0,24 g

INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BATON WARSZAWSKI 
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: "Alicja Malicka Baton Warszawski ul. Pokrętna 43 05-500 Nowa Iwiczna NIP 123 151 77 78"
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: