Brak produktów
Bob Snail to naturalne przekąski owocowe. Do ich przygotowania...
Napój kokosowy do picia 2 % tłuszczu bez dodatku cukrów.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.
Makaron z białej mąki ORKISZOWEJ z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli.
Ekologiczny makaron orkiszowy kolorowy - JEŻYKI.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron kukurydziany.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
Mąka z topinamburu jest bogatym źródłem błonnika oraz żelaza (20% dziennego zapotrzebowania), potasu (110,5% dziennego zapotrzebowania) i witaminy B1 (15,45% dziennego zapotrzebowania).
Ekologiczna mąka z samopszy otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków PSZENICY. Mąka z PSZENICY samopszy stanowi idealny składnik do wypieku razowego pieczywa, ciast, ciasteczek, a także naleśników i gofrów.
Ekologiczna mąka z płaskurki otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków PSZENICY. Polecamy do wypieku chleba, któremu nadaje lekko orzechowy posmak. Doskonała również do wyrobu makaronów, a także jako dodatek do zup, ciast i pieczonych warzyw.
Ekologiczną mąkę z konopi uzyskuje się poprzez zmielenie i odtłuszczenie nasion konopi. Charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem i aromatem. Polecamy jako dodatek do wypieków, placków, naleśników, deserów, jogurtów, a także do doprawiania zup i sosów.
Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania...
Jest idealna do pizzy, można uzyskać z niej bardzo cienkie, delikatne ciasto.
Ekologiczna mąka PSZENNA otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej. Mąka o przemiale 480 doskonale sprawdzi się do wypieków, szczególnie lekkich ciast biszkoptowych, do ciasta naleśnikowego, a także do dań mącznych.
Ekologiczna mąka ORKISZOWA otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren PSZENICY ORKISZ. ORKISZ jest starą odmianą PSZENICY. W starożytności ceniony za swoje walory odżywcze.
Mąka ORKISZOWA typ 550 może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, drożdżówek czy zagęszczania zup i sosów.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje się wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym, słodkim smakiem. Polecamy do wypieków, deserów, koktajli, musli, sałatek owocowych, jogurtów.
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa.
Ekologiczna mąka gryczana pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna gryki niepalonej. Polecamy do ciasta naleśnikowego, makaronów, klusek, placków. Doskonała również do ciemnego zimowego chleba w połączeniu z innymi mąkami.
Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do ciast, ciasteczek, słodkich naleśników, racuchów, makaronów oraz jako cenny dodatek do chleba.
Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.
Liofilizowany lubczyk z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako dodatek do zup, sosów, gulaszy, ziemniaków, ryb oraz marynaty.
Radosna i odważna, kwiatowa kompozycja z romantyczną frezją, zmysłowym jaśminem, białą magnolią i elegancką różą, z delikatnymi owocowymi nutami gorzkiej pomarańczy i słodkiej, słonecznej brzoskwini. Zapach wieńczy cedr wirginijski, ciepły bursztyn i odrobina konwalii.
Rozmiar I – długość min 13 cm, obwód w środkowej części gąbki min. 9 cm Loofa to 100% naturalna myjka, która idealnie nadaje się do codziennego użytku. Można ją stosować pod prysznicem lub na sucho dla intensywniejszego peelingu. Eliminuje martwy naskórek, regeneruje i uelastycznia skórę.
Zawiera substancję słodzącą. Produkt przeznaczony jest dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Należy pamiętać o zrównoważonym sposobie żywienia i zdrowym trybie życia. Niejednorodny kolor lizaka może wynikać z zawartości naturalnych składników produktu.
Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.
Ekologiczny liść melisy.
Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp. Liść laurowy stosuje się przy sporządzaniu marynat oraz przy kiszeniu kapusty.
Suszone liście brzozy pozwalają na stworzenie delikatnej w smaku herbatki. Wpływają korzystnie na układ pokarmowy oraz pomagają utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi.
Wyjątkowo delikatny i jednocześnie skuteczny, hypoalergiczny preparat, który dokładnie oczyszcza skórę.
Żel do czyszczenia toalet Limonka i mięta z 98% składników pochodzenia naturalnego. Skutecznie czyści i odświeża toaletę, nie szkodząc zdrowiu i środowisku.
Liftingująco-naprawcze, transformujące serum pod oczy i na powieki z kofeiną, peptydami, kwasem hialuronowym i kompleksem BeautifeyeTM (15 ml) 98,10% surowców pochodzenia naturalnego
Ajurwedyjska herbata z lukrecją, skórką pomarańczową, kardamonem Herbata dla wszystkich lubiących odrobinę słodyczy Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Świeże, kwiatowe akordy leśnych dzwonków, jaśminu i gardenii wymieszane z aromatem zielonego listowia i ciepłego mchu.
Naturalna, roślinna, handmade, o wymiarach ok. 10x10cm całkowicie roślinna wykonana ręcznie w duchu Zero Waste
Ekologiczne nasiona lnu brązowego znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce.
Przeznaczony do pielęgnacji skóry twarzy i szyi. Mocno nawilżający i delikatnie kojący. Działa odmładzająco i przeciwzmarszczkowo. Dzięki właściwościom ściągającym zmniejsza wydzielanie sebum oraz nadaje się do pielęgnacji cery trądzikowej. Dobry krem na dzień, szczególnie na lato, ponieważ chroni również przed wysuszającym działaniem słońca.
Ułatwia rozczesywanie i układanie włosów bez obciążania i prztłuszczania. Mleczna formuła jest ekonomiczna i idealna do stosowania dla włosów długich i półdługich.
Składniki aktywne: aromatyczna woda lawendowa (20%), olejek lawendowy, olejek cytrynowy, alantoina, d-pantenol.
Nowa formuła kremu do mycia rąk Coslys delikatnie oczyszcza ręce bez wysuszania.
Poczuj harmonię w swoich włosach. Delikatny szampon Khadi z lawendą skutecznie łagodzi podrażnienia i delikatnie pielęgnuje włosy oraz skórę głowy. Roślinne składniki dostarczają Ci odżywczych minerałów i witamin, dbając także o odpowiednie nawilżenie.
Niecodzienne połączenie królowej świeżości - lawendy, ze słodką księżną wanilią. Powstał aromat relaksujący, ale i rozpieszczający błogą słodyczą, by cudownej sesji odprężenia stało się zadość!
100% Lanolina dla dzieci, niemowląt i matek karmiących to w pełni naturalny wosk otrzymywany z podczas czyszczenia wełny owczej. Nie zawiera dodatkowych zbędnych składników, ani konserwantów. Lanolina Mokosh jest hipoalergiczna i wysokooczyszczona.
WEGAŃSKA FORMUŁA bez szelaku. Lakier do włosów zapewnia długo utrzymującą się i elastyczną fryzurę, bez efektu sklejonych włosów.