Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Ostatnio przeglądane
Edycja Limitowana Ekspresowa 2x30,6...
Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Polecamy jako dodatek do jogurtu, napoju zbożowego oraz owoców.
Acerola jest naturalnym źródłem witaminy C.Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 200 mlZrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ekologiczne ORZECHY PEKAN zaliczane są do jednych z najszlachetniejszych gatunków orzechów.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa została wyprodukowana wyłącznie z oliwek pochodzących z organicznych plantacji, bez użycia nawozów sztucznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.
Ekologiczny ryż biały okrągły charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Doskonały do risotto, sushi i sałatek.
Ekologiczna suszona żurawina jest szczególnie polecana do zaparzania w formie herbatki.
Ekologiczne wafle orkiszowe. Produkowane z wysokiej jakości ekologicznego ORKISZU w sposób gwarantujący zachowanie cennych właściwości pełnego ziarna. Wafle są cienkie, bardzo chrupiące i mają charakterystyczny smak. Doskonale sprawdzą się jako lekka przekąska lub z dodatkami.
Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Ekologiczne orzeszki piniowe charakteryzują się lekkim, żywicznym posmakiem.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami Alce Nero.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczna owsianka z daktylami figami oraz morelami. Bez dodatku cukru.
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Liofilizowany lubczyk z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako dodatek do zup, sosów, gulaszy, ziemniaków, ryb oraz marynaty.
Wilgotny muffin o smaku kakaowym z kawałkami czekolady, które rozpływają się w ustach. Babeczka na każdą okazję dla miłośników czekolady, młodszych i starszych. Łapcie jednego (lub dwa) i do dzieła!
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Kasza manna dla wielu osób jest dobrze znanym smakiem z dzieciństwa. Ugotowana na MLEKU lub wodzie z dodatkiem konfitur lub świeżych owoców stanowi pyszne połączenie. Idealna na śniadanie czy też podwieczorek.
Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych
Chipsy TORTILLA kukurydziane paprykowe bezglutenowe.
Chrupki kukurydziano - gryczane Spirale bezglutenowe.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka, magnezu i żelaza. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie. Doskonały do porannej owsianki, do pieczenia chleba, ciast, zup i dań zbożowych.
Pod względem botanicznym dziki ryż to nie ryż, ale dzika trawa wodna, która rośnie na brzegach jezior i rzek i jest zbierana z łodzi. Zebrane ziarna ryżu mają kolor zielono-brązowy i mają wysoką zawartość wody. Dopiero po wysuszeniu w temperaturze 110 - 120 °C ziarna ryżu zmieniają kolor na brązowo-czarny.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Idealna propozycja dla tych, którzy chcą się cieszyć klasycznym smakiem papryki w karbowanym wydaniu. Doskonałe na imprezę, wieczór filmowy, czy mecz z kolegami!Pakowane w atmosferze ochronnej.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Zapakowane porcjami, kruche krakersy zbożowe firmy Schär uzyskują swój głęboki, wytrawny smak dzięki bogatej mieszance nasion i zbóż. A kiedy mówimy o bogatej mieszance, to mamy na myśli: całe proso, sorgo, cały ryż, mak, grykę, quinoa i len!
Bezglutenowe pałeczki o smaku pizzy. Wyprodukowane ze składników pochodzących z upraw ekologicznych.
Bezglutenowe pałeczki o smaku serowym. Wyprodukowane ze składników pochodzących z upraw ekologicznych.
Pokrzywa nazywana jest królową ziół. Wykazuje pozytywny wpływ na organizm, stosowana zarówno w formie świeżej, jak i suszonej. Jest wskazana szczególnie w przypadku dolegliwości ze strony układu krążenia oraz reumatyzmu i zapalenia stawów. Wspiera zdrowie włosów, skóry i paznokci, a także wpływa korzystnie na prostatę i układ odpornościowy.
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku ketchupowym. Idealna przekąska dla dzieci!
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku serowym. Idealna przekąska dla dzieci!
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane z solą morską. Idealna przekąska dla dzieci!
Kukurydziana pikantna przekąska o smaku chili, świetna alternatywa dla chipsów. Najlepiej smakuje w połączeniu z sosem salsa dip lub własnoręcznie zrobionym guacamole.
Tradycyjna przekąska w wydaniu ekologicznym. Nachosy z mąki kukurydzianej, z kwaśną śmietanką i cebulką. Wypiekane z ekologicznych składników, bez dodatku konserwantów, barwników i polepszaczy smaku.
Owocowa przekąska truskawkowa. Nie zawiera konserwantów i dodatku cukru. Produkt wegański, bezglutenowy, bez mleka i bez soi. Zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Owocowa przekąska z mango. Nie zawiera konserwantów i dodatku cukru. Produkt wegański, bezglutenowy, bez mleka i bez soi. Zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Słodkie biszkopty pokryte cukrem. Wyprodukowane z ekologicznych składników: mąki pszennej, cukru i jaj. Tradycyjne i idealne biszkopty do przygotowania tiramisu.
Bezglutenowe krakersy. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Nasze ekologiczne włoskie paluszki chlebowe to prawdziwa uczta dla podniebienia. Wykonane z najwyższej jakości mąki pszennej i obficie skropione oliwą z oliwek extra virgin, te chrupiące paluszki łączą w sobie tradycję włoskiego pieczywa z ekologiczną jakością.
Jabłkowo-miętowe przekąski Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
Jabłkowo-dyniowe przekąski Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
Wyjątkowy dodatek do chleba, do pomysłowych kanapek lub do gotowania i uszlachetniania potraw.
Wyśmienity dodatek do chleba, do pomysłowych kanapek lub do gotowania i uszlachetniania potraw.
Inulinę wykorzystuje się w kuchni jako dodatek do ciast, budyniów i kisieli, a także jako zagęszczacz w galaretkach. Ze względu na właściwości stabilizujące można jej używać do produkcji domowego majonezu. Można nią zagęszczać zupy i sosy.
Zdrowa i pyszna przekąska stworzona z ekologicznych składników.
Chipsy bezglutenowe ze składników ekologicznych o smaku Jalapeno.
Żelki „Fred The Snake” to idealna przekąska dla dzieci! Stworzone z myślą o najmłodszych, aby mogli cieszyć się zdrową i smaczną przekąską w szkole, na wycieczkach czy podczas zabawy. Żelki Fred The Snake to nie tylko pyszny smak, ale również naturalny skład, który pokochają zarówno dzieci, jak i rodzice.