Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Agar bezglutenowy BIO - Amylon 10 g Zobacz większe

Agar bezglutenowy BIO - Amylon 10 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,35 zł.


7,00 zł

70,00 zł za 100 g

Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 10
Objętość brutto (ml) 38
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): AMYLON 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 180

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: