Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Chrupki z Soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO - BIOPONT 60 g Zobacz większe

Chrupki z Soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO - BIOPONT 60 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 5 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 5 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,25 zł.


5,90 zł

9,83 zł za 100 g

Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BIOPONT
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
KRAJ PRODUCENTA: Węgry

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: