Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Pasta kremowa TOSKANA bezglutenowa BIO - Allos 140 g Zobacz większe

Pasta kremowa TOSKANA bezglutenowa BIO - Allos 140 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 12 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 12 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


12,00 zł

8,57 zł za 100 g

Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan (3 %), cukinia (3 %), sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2 %), oregano* (0,2 %), rozmaryn* (0,1 %), pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Masa netto (g) 140
Objętość brutto (ml) 373
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): ALLOS 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: