Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Pesto GENOVESE (sos bazyliowy) BIO - alce nero 130 g Zobacz większe

Pesto GENOVESE (sos bazyliowy) BIO - alce nero 130 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 19 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 19 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,95 zł.


19,00 zł

14,62 zł za 100 g

Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46 %) (bazylia* (41 %), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, ORZECHY NERKOWCA*, SER parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5 %) ( MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* ( MLEKO owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9 %), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1940 kJ / 462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

Masa netto (g) 130
Objętość brutto (ml) 273
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): ALCE NERO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 180

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: