Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Makaron (kukurydziany) FALA bezglutenowy BIO - BARTOLINI 250 g Zobacz większe

Makaron (kukurydziany) FALA bezglutenowy BIO - BARTOLINI 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 12 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 12 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


12,00 zł

4,80 zł za 100 g

Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka kukurydziana.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (4-5 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1457 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74,5 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BARTOLINI 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: