Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron z WAKAME ryżowy razowy bezglutenowy BIO - TERRASANA 250 g Zobacz większe

Makaron z WAKAME ryżowy razowy bezglutenowy BIO - TERRASANA 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 18 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 18 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,90 zł.


18,40 zł

7,36 zł za 100 g


Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI

mąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 250
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): TERRASANA 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
KRAJ PRODUCENTA: Holandia

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: