Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Makaron FETTUCCINE bezglutenowy (proteinowy z soi zielonej) BIO - DIET-FOOD 200 g Zobacz większe

Makaron FETTUCCINE bezglutenowy (proteinowy z soi zielonej) BIO - DIET-FOOD 200 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 14 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 14 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


14,50 zł

7,25 zł za 100 g

Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj.

Więcej szczegółów

Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 20 g
Białko: 45 g
Sól: 0,042 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 200
Masa brutto (kg) 0,250
Objętość brutto (ml) 2975
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): DIET-FOOD
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: