Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron ryżowy Świderki FUSILLI bezglutenowy BIO - APOTHEKE 250 g Zobacz większe

Makaron ryżowy Świderki FUSILLI bezglutenowy BIO - APOTHEKE 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,55 zł.


11,30 zł

4,52 zł za 100 g

Ekologiczny makaron ryżowy FUSILLI.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

Masa netto (g) 250
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): APOTHEKE
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: MEDIATE S.R.O., DOLNI LIBCHAVY 325, 56116 LIBCHAVY
KRAJ PRODUCENTA: Czechy

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: