Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron proteinowy (z soi i czerwonej fasoli Adzuki) SPAGHETTI bezglutenowy BIO - MAXSPORT 200 g Zobacz większe

Makaron proteinowy (z soi i czerwonej fasoli Adzuki) SPAGHETTI bezglutenowy BIO - MAXSPORT 200 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 18 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 18 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,90 zł.


18,00 zł

9,00 zł za 100 g

Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Masa netto (g) 200
Objętość brutto (ml) 605
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): MAXSPORT 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
KRAJ PRODUCENTA: Słowacja
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 90

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: