Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bez dodatku cukrów bezglutenowa KETO BIO - Pięć Przemian 500 g Zobacz większe

Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bez dodatku cukrów bezglutenowa KETO BIO - Pięć Przemian 500 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 23 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 23 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,15 zł.


23,10 zł

4,62 zł za 100 g

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz - 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 1,9 g
w tym cukry - 1,7 g
Białko - 14 g
Sól - 1,65 g

INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.

UWAGA
Może zawierać kawałki łupin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Masa netto (g) 500
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
TARGI BIO PLANET 2024: TARGI BIO PLANET
PRODUCENT (marka): PIĘĆ PRZEMIAN 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: