Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Ocet RYŻOWY do sushi niesłodzony filtrowany BIO - TERRASANA 250 ml Zobacz większe

Ocet RYŻOWY do sushi niesłodzony filtrowany BIO - TERRASANA 250 ml

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 23 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 23 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,15 zł.


23,90 zł

9,56 zł za 100 ml

Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Objętość netto (ml) 250
Objętość brutto (ml) 646
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): TERRASANA 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Japonia
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Napisz opinię

20 innych produktów w tej samej kategorii: