Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Sos sojowy Shoyu łagodny BIO - Lima 250 ml Zobacz większe

Sos sojowy Shoyu łagodny BIO - Lima 250 ml

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 21 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 21 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,05 zł.


21,90 zł

8,76 zł za 100 ml

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. Produkt pasteryzowany.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 246 kJ / 59 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 9,0 g
Sól - 14 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze max. 7°C i spożyć w ciągu 2 miesięcy.

Objętość netto (ml) 250
Objętość brutto (ml) 529
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): LIMA 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
KRAJ PRODUCENTA: Belgia
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Stany Zjednoczone Ameryki
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: