Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
SHOT Kombucha Detox bezglutenowy BIO - VIGO 100 ml Zobacz większe

SHOT Kombucha Detox bezglutenowy BIO - VIGO 100 ml

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 5 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 5 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,25 zł.


5,70 zł

5,70 zł za 100 ml

Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z kurkumą i czarnym pieprzem, które dodatkowo ochronią i zadbają o detoksykację Twojego organizmu.

Więcej szczegółów

Ten produkt jest niedostępny

SKŁADNIKI
sok jabłkowy tłoczony na zimno*, kurkuma*, pieprz*, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.
Składniki aktywne, które są w shocie:
- kurkuminoidy: 100 mg
- piperyna: 30 mg
- ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 117 kJ / 27 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,3 g
w tym cukry - 5,9 g
Białko - 0,1 g
Sól - 0 g

UWAGA
Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Przed otwarciem wstrząsnąć.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.

Objętość netto (ml) 100
Objętość brutto (ml) 255
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): VIGO YOKO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ
KRAJ PRODUCENTA: Polska
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: