Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Czekolada gorzka 93% KONGO bez dodatku cukrów i słodzików BIO - BLANXART 80 g Zobacz większe

Czekolada gorzka 93% KONGO bez dodatku cukrów i słodzików BIO - BLANXART 80 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 20 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 20 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,00 zł.


20,50 zł

25,63 zł za 100 g

Czekolada gorzka 93% kakao. Kakao pochodzące w 100% z KONGO. Bez dodatku cukru i innych substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

Więcej szczegółów

Ten produkt jest niedostępny

SKŁADNIKI
kakao*, masło kakaowe*, błonnik roślinny (z agawy)* 7%, kakao w proszku*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość odżywcza          2371/576

Tłuszcz51.6 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone          32.7 g

Węglowodany  7.1 g

w tym cukry       0.3 g

Błonnik22 g

Białko    9.7 g

Sól          0.01 g

Masa netto (g) 80
PRODUCENT: BLANXART
KRAJ POCHODZENIA: Hiszpania
BIO: TAK
BEZGLUTENOWY: TAK
WEGETARIAŃSKI: TAK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze pomiędzy 15 a 21 st. C.

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: