Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ekologiczne ORZECHY PEKAN zaliczane są do jednych z najszlachetniejszych gatunków orzechów.
Jest to doskonała kompozycja ekologicznych przypraw korzennych takich jak goździki, czy imbir z dodatkiem cynamonu oraz gałki muszkatołowej.
Ekologiczne śliwki kalifornijskie bez pestek suszone 100%.
Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczne suszone krążki jabłka mogą stanowić samodzielną przekąskę oraz doskonały dodatek do kompotów i ciast.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej.
Kandyzowana skórka z cytryny smakuje bardzo aromatycznie i ma mocno owocowy smak.Można ją wykorzystać do wypieków lub uszlachetnienia deserów.
Ekologiczna herbatka z szyszek chmielu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ekologiczna niebieska kukurydza z dużą zawartością białka z dodatkiem oleju kokosowego extra virgin i soli himalajskiej. Bezglutenowa.
Ajurwedyjska herbata z ginkgo, trawą cytrynową, werbeną cytrynową Herbata dla wszystkich chcących myśleć jasno Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa.
MIGDAŁY oraz wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym Fair Trade.
Owsianka z ekologicznych składników.
Sól czarna Kala Namak charakteryzuje się wyrazistym aromatem. Jest podstawowym składnikiem dań kuchni indyjskiej. Polecamy do ostrych sosów i pikantnych przekąsek.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Pyszny o każdej porze dnia, doskonały dla osób, które chcą zrównoważyć swoją dietę o białka roślinne, może być stosowany w diecie wegańskiej, jak i w przypadku nietolerancji na LAKTOZĘ, jako zamiennik MLEKA krowiego.
Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Cykoria, znana i ceniona w Europie przed wprowadzeniem kawy, powstaje ze starannie prażonych i zmielonych korzeni cykorii.Odpowiedni dla wegan.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.
Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół.
Olej tłoczony na zimno, wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej.
Pesto z bazylii, aromatyzowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i orzechami nerkowca. Idealne jako przyprawa do dań makaronowych.
Cukierki eukaliptusowo - miętowe zapewniają długotrwałe uczucie świeżości. Brak cukru i naturalne aromaty sprawia, że możesz bez ograniczeń cieszyć się ich smakiem. Zawiera substancje słodzące. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych
Sok bezpośredni (NFC). Produkt pasteryzowany. Smak soku może się różnić w zależności od zastosowanej odmiany owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym, świadczą o obecności cząstek miąższu śliwek.
Ekologiczne płatki kukurydziane w ciemnej czekoladzie.
Ekologiczna quinoa ekspandowana to praktyczna forma komosy ryżowej, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do sałatek, musli, wypieków oraz deserów.
Buraki użyte do produkcji naszego barszczu pochodzą z upraw gospodarstw ekologicznych, w których nie stosuje się środków chemicznych. Są więc w 100% naturalne i zdrowe. Również pozostałe składniki naszego barszczu zebrane zostały z upraw ekologicznych lub z certyfikowanych ekologicznie obszarów naturalnych.
Sok tłoczony z owoców granatu. Zawiera naturalnie występujące cukry.Przed spożyciem wstrząsnąć.
Trójkąty chrupki to lekka przekąska dla każdego. Delektuj się ich pysznym smakiem zawsze, gdy masz na nie ochotę. Bez glutenu i drożdży.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g. Produkt homogenizowany. Produkt UHT.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Barszcz biały jaglany bezglutenowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan, bezglutenowy. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron ryżowy FUSILLI.
Posypuj nimi desery, lody, fondanty, czekoladę czy ganache. Aby uzyskać idealne trzymanie, możesz wcześniej posmarować suche powierzchnie klejem Decocino Bio.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Zastosowanie stewii jako środka słodzącego pozwoliło na eliminację cukru. Świeży różany smak sprawia, że są zdrowszą alternatywą tradycyjnych cukierków. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczna przekąska na bazie daktyli. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Ajurwedyjska herbata z melisą, herbatą rooibos, cynamonem Herbata dla wszystkich poszukujących spokoju ducha Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie. Doskonały do porannej owsianki, do pieczenia chleba, ciast, zup i dań zbożowych.
Napój Ice tea o smaku brzoskwiniowym.
Średniozmineralizowana woda źródlana. Jako woda chlorkowo-sodowa skutecznie nawadnia.
Pod względem botanicznym dziki ryż to nie ryż, ale dzika trawa wodna, która rośnie na brzegach jezior i rzek i jest zbierana z łodzi. Zebrane ziarna ryżu mają kolor zielono-brązowy i mają wysoką zawartość wody. Dopiero po wysuszeniu w temperaturze 110 - 120 °C ziarna ryżu zmieniają kolor na brązowo-czarny.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Kombucha o smaku kwiatów pomarańczy. Naturalnie musująca. Pasteryzacja zabezpiecza przed rozwojem niepożądanych mikroorganizmów i zepsuciem. Może zawierać naturalny osad i celulozę bakteryjną.
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
Chipsy z ciecierzycy z rozmarynem. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Wysoka zawartość kofeiny; nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i kobiet karmiących piersią (20 mg/100 ml).
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Tłocznia Soków Rembowscy dostarcza Państwu nieklarowany sok wyciśnięty ze świeżych pomarańczy. Dzięki technologii stosowanej do produkcji naszego soku, zachowuje on naturalny smak, zapach oraz aromat owocu pomarańczy. Produkt poddany pasteryzacji.
Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Napoje Ecomil mogą być spożywane o każdej porze dnia, na ciepło lub zimno, w kawie czy herbacie oraz w sosach, ciastach, naleśnikach czy puddingach. Nie zawiera laktozy. Odpowiedni dla wegan. PRODUKT ZAWIERA GLUTEN
Ekologiczny przecier dla dzieci truskawka- malina z dodatkiem pełnoziarnistej mąki owsianej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.