Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ekologiczne nasiona lnu brązowego znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce.
Wegański zamiennik MLEKA zwierzęcego.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem. Produkt UHT.
Olej lniany dzięki tłoczeniu na zimno zachowuje swój naturalny skład. Często używany do sałatek. Zachowuje właściwości lnu.
Napój OWSIANY wyprodukowany z wyselekcjonowanego czystego owsa, chronionego przed zanieczyszczeniem od innych zbóż. Systematyczna analiza jest wykonywana na każdej partii w celu zagwarantowania napoju bez glutenu. Bez laktozy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt UHT.Nie nadaje się dla niemowląt.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Ekologiczne wafle oblane mleczną czekoladą to wyśmienita przekąska dla dzieci i dorosłych. W opakowaniu jest 6 sztuk wafli.
Tapioka to produkt skrobiowy z egzotycznej rośliny o nazwie maniok. Właściwości odżywcze tapioki od dawna doceniają mieszkańcy Ameryki Południowej, skąd pochodzi. Produkt jest lekkostrawny i pożywny oraz nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczny.
Kawa nie zawiera kofeiny, polecana również dla dzieci.
Proszek grzybowy świetnie nadaje się do różnego rodzaju potraw. Rozdrobniona forma grzybów przyśpiesza i ułatwia ich zastosowanie. Najczęściej stosuje się tą formę grzybów do sosów, pierogów, zup, pasztetów, zapiekanek, jajecznicy i wszelkiego rodzaju farszów.
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.
Ajurwedyjska herbata z zieloną herbatą, cynamonem, imbirem Herbata dla wszystkich chcących na nowo odkryć zieloną herbatę Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczna włoska czekolada.
Ekologiczne ciastka kakaowe.
Ekologiczna czekolada z mlecznym nadzieniem. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Prawoślaz lekarski znany i ceniony był w medycynie ludowej. Roślina wykazuje właściwości antybakteryjne, a także łagodzi podrażnienia gardła. Wspomaga również pracę układu pokarmowego i regularne wypróżnianie.
Bezwonny olej kokosowy jest delikatnie przetworzony parą dzięki czemu jest neutralny w smaku i zapachu.
Owsianka z ekologicznych składników.
Słodzik stołowy w płynie na bazie glikozydów stewiolowych naturalnego pochodzenia z rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni.
Ajurwedyjska herbata z tulsi, miętą, trawą cytrynową Edycja Limitowana Ekspresowa 32,3 g: 17 torebek (1,9 g)
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Gęsta pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealna do pieczywa.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
Ekologiczny makaron gryczany SPAGETTI.
Otręby to drobno zmielona okrywa oddzielona od ziarna wraz z częścią bielma.Otręby gryczane mają wysoką zawartość błonnika i są też dobrym źródłem białka. Można dodawać je do mąki do wypieku ciast, do owsianek śniadaniowych, placków czy smothie itp.
Morwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi.
Ciastka kruche z kremem o smaku śmietankowym. Zawiera substancję słodzącą. Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Idealny do gotowania, lekkiego smażenia i pieczenia ciast. Dzięki swemu łagodnemu smakowi MASŁA udoskonala smak Twoich potraw. Doskonały również do sałatek, surówek i sosów.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7.
Kompozycja specjalnie dobranych, ekologicznych ziół, polecana do dań mięsnych, tłustych i ciężkostrawnych.
Ekologiczny budyń orkiszowy z dodatkiem ekologicznych wiórków kokosowych, przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Kasza manna dla wielu osób jest dobrze znanym smakiem z dzieciństwa. Ugotowana na MLEKU lub wodzie z dodatkiem konfitur lub świeżych owoców stanowi pyszne połączenie. Idealna na śniadanie czy też podwieczorek.
Produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej.
Chrupiące frytki jabłkowe to wyśmienita przekąska. Polecamy zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, OWSIANEk, musli.
Miłośnicy czosnku strzeżcie się! Nasz cudownie kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na Twojej twarzy. Zachwyca pysznym smakiem świeżego ekologicznego czosnku i jogurtu.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka, magnezu i żelaza. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Ekologiczne płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich. Charakteryzują się delikatnym smakiem i zapachem. Poprawiają walory smakowe i odżywcze przygotowywanych posiłków. Mogą stanowić składnik sosów, pasztetów, past kanapkowych.
Niegazowany, orzeźwiający napój na bazie soków owocowych.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Najlepiej podawać schłodzone.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.Idealna do sałatek, surowych warzyw i zapiekanek. Nadaje się do pieczenia.
Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych wiśni. Produkt pasteryzowany.Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz jako dodatek do deserów i napojów. Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Idealna do napojów, deserów, wypieków. Świetnie nadaje się jako dodatek do truskawek ze śmietaną.
Ekologiczne kulki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Ekologiczna quinoa czerwona, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Idealny do deserów warstwowych, ciast, kawy lub ze świeżymi owocami. Szczególnie smaczny z posypką krokant, marcepanem, musem migdałowym i orzechami.
Tylko 4 składniki! Źródło błonnika pokarmowego. Masa kakaowa min. 71 %.
Ekologiczne krówki bananowe bezglutenowe. Źródło potasu, fosforu i magnezu.
Słodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą.
Doskonały smak gorzkiej czekolady PURE&good wzbogacony został kawałkami pomarańczy. Czekolada ta nie zawiera dodatku cukrów oraz oleju palmowego. Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Włosi najczęściej przygotowują swoje ulubione risotto na bazie ryżu odmiany Carnaroli, który różni się od bardziej powszechnego ryżu Arborio tym, iż posiada wyższą zawartość skrobi, twardszy środek ziarna i dłuższy kształt. Te właściwości powodują, że typowo włoskie risotto ma doskonale kremową konsystencję ale ziarna ryżu pozostają w środku zawsze mocno...
wanilia Bourbon bezglutenowa, 2 laski OPISWskazówka: nie wyrzucaj strąków po zeskrobaniu ziarenek wanilii. Można nimi aromatyzować np. cukier, herbatę, napoje roślinne, olej, sól i ocet.UWAGABiałe kryształki waniliny na strąkach są oznaką wysokiej jakości i bardzo dużej zawartości naturalnej waniliny. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym...
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.